Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 1 februari 2015

Jenny

Okej, vi börjar med de goda nyheterna: gammelmatte är hemma igen! *kurrar* För hur länge vet vi förstås inte, för det jamas redan om operationer och resor hit och dit, men vi tar vara på stunden och gosar högt och lågt medan hon finns här hos oss... känns skönt att åtminstone den delen av tillvaron är som den skall igen!

Till det tristare hör att det blivit jamarsvårt att blogga, eftersom matte väldigt sällan slår på datorn. Hon har lagt sig till med konstiga tider också... än är hon uppe och gör saker, än ligger hon och sover... men hon är aldrig uppe tillräckligt länge för att man skall hinna fylla på sitt goskonto ordentligt. Hon sa varför, men jag minns inte riktigt vad det hette... "flammiga lungor" eller något sådant, tror jag det kallades. Tråkigt är det hur som jam! Fast lite bättre nu när gammelmatte är hemma.

Ute snöar och snöar och snöar det. Jam hörde av Belle, skällisen, att Philemon var ute och tassade i allt det våta vita härom natten! *stora ögon* Men den tokskallen är ju inte riktigt navlad, också. Själv stannar jag inne i värmen och längtar efter våren, då vi kan gå ut i kattgården igen... *suckar*

3 kommentarer:

 1. Jättetrevliga nyheter om att Gammelmatte är hemma igen, men mindre roligt med att matte också är sjuk.
  Stackars henne som har fått "flammiga lungor". Ni får ta tass om matte för det är verkligen inte kul. Varken för henne eller er.

  Kram å nosgos

  SvaraRadera
 2. Tror du för stanna inne lite och ta tass om både gammelmatte och matte. De behöver er alla.

  SvaraRadera
 3. Skönt att Gammelmatte är hemma. Ni har ett stort jobb att ta hand om era mattar. Nosbuffar

  SvaraRadera