Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 14 mars 2015

Majsan

Puh, ibland är det inte lätt att vara abbemissa, det jamar jag bara. Imma sa visserligen åt mig att hålla ögonen på mina klosterkatter och vara som en mamma för dem... men att hålla ordning på pojkarna kräver sin katt. Häromdagen råkade en av källardörrarna gå upp, och tror ni inte att Sixten och Rafael smet ut i mörkret?!? Matte höll på att gå upp i lim-ningen, för hon visste inte hur hon skulle få in grabbarna igen... men lyckligtvis kom Sixten snart in självmant, och någon timme senare dök även Rafael upp igen. Bägge killarna jamar att de hade glömt hur kallt och ruggigt det är ute, och nu lovar de att aldrig mer smita ut genom öppna dörrar... hm, jam undrar, jam. Men matte lugnade ner sig och låste alla dörrar i huset, och sedan tog hon en huvudvärkstablett innan hon gick och la sig.

Låt oss jama om roligare saker! Auktionen har gått jamarbra och vi har, om jag har räknat rätt, till vår stora glädje fått ihop hela 2.400 kronor till Snuffefonden!!! *suckar lyckligt* Och dessa är de förhoppningsvis glada vinnarna:

Katten Nisse i Italien har ropat in Barnpaketet och Thrillerpaketet för 500 kronor styck
Anja Nordstrand har ropat in Sverigepaketet och Komedipaketet för 150 kronor styck
Guggetrubbel har ropat in Dramapaketet för 200 kronor
Sussie har ropat in Katastrofpaketet för 200 kronor
Elisabeth har ropat in Midsomerpaketet för 700 kronor

GRATTIS! Nu ber vi er att skicka in slantarna till Snuffefondens konto (det hittar ni i bannern här ovan) och mejla oss (srcarina@telia.com) namn och adress dit vi skall skicka filmerna. Och TACK SÅ JAMARMYCKET för att ni var med!

2 kommentarer:

  1. Bra att grabbarna kom till rätta. Det är en mattes mardröm, när nån smiter ut. *Pustar lättad ut*
    Ha en solig och jättegosigmysig helg ;-)

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Åh så skönt att killarna kom in! Förstår att matte behövde huvudvärkstabletten! Wow vad mycket pengar det blev! Nosbuffar

    SvaraRadera