Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 24 februari 2016

Sixten

Jag gillar verkligen inte vädret just nu - det luras! När man sitter i fönstret och känner hur gott solen värmer pälsen, längtar man ut för att också nosa på alla dofter och höra fjäderkotletterna sjunga... men där ute är det jamarkallt, och på de ställen där snön ligger kvar är den så hård att man river tassarna mot den. Varför gör Skaparkatten sådant här fuskigt väder, egentligen?!?

Matte försöker trösta oss med att våren ÄR på väg och att hennes tvåbenta vänner runt om i landet har rapporterat om blommor och blader som tagit sig igenom snötäcket. Idag tog dessutom gammelmatte in videkissar och ställde i en vas på vårt vardagsrumsbord, och matte sa något om att de kommer att slå ut så fint i inomhusvärmen. Vadå slå ut?!? Vattnet i vasen, eller...?!? Verkar inte särskilt lustigt, om ni frågar mig, för jag gillar inte att bli blöt om tassarna.

Skällisen rapporterar också om vårtecken, säger att på de ställen där marken är bar börjar den bli mjuk att tassa på. Men hon har tröja på sig när hon går ute... och ingen, jag jamar INGEN, får på mig en sådan där löjlig tröja! Så jag antar att jag får stanna kvar inomhus ett tag till, till all snö är borta i alla fall. *suckar djupt*

1 kommentar:

  1. Det är verkligen lurigt väder just nu men det är inte så dumt att känna solen värma genom rutan.Nosbuffar

    SvaraRadera