Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 27 augusti 2011

Imma

Vad vi katter (och tvåbeningar, har jag förstått) än tycker om saken, börjar det tyvärr bli höst ute... så jag tyckte det var dags att byta bakgrund till bloggen. Dessutom satte jag matte att ändra vår rubrikbild - vad tycker ni om den? Det känns förstås både vemodigt och ledsamt att behöva sätta ett kors över Connys huvud, precis som det sitter kors över min bror Aragorn och lille långnosen Rufus - men så ser ju livet ut, vi katter lever inte i evighet och måste lyda när Skaparkatten kallar oss till sig. Precis som människorna. Och i grund och botten är det väl ändå så att livets innehåll är viktigare än hur långt det blir? *fundersam*

7 kommentarer:

 1. Jättefint har ni gjort med både bakgrunden och rubrikbilden.
  Vi satt förut och fundilerade på hur ni skulle få plats med Philemon.
  Jättebra blev det! Vi tycker om bönen ovanför Jenny och Rafael, den är fin.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Vad fint ni gjort det här!! Och lille Philemon passar ju jättebra däruppe i hörnet!
  nosbuff å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Hela er header visar bara hur livet är: Man möts och skiljs... Och dessemellan hinner man dela en otrolig massa kärlek! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 4. På något sätt visar det här ert deltagande i katters liv. Man skulle ju kunna säga att om alla era katter blev 15-20 år skulle det tyda på att ni bara tog hand om friska katter, men ni gav Conny ett fantastiskt liv under de år han levde. Ingen katt kan ha det bättre än hos er. Ni är helt enkelt fantastiska!

  SvaraRadera
 5. Det känns rätt, att alla Klosterkatterna finns representerade i headern. Philemon har tillkommit i gänget, men vi minns fortfarande de som fanns före honom, så de ska naturligtvis också ha sin plats där. Jättefint! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Så klokt tänkt av dig Imma! Det är såklart mycket viktigare hur livet är än hur långt det blir, ett jättelångt långtråkigt liv eller ett halvlångt trevligt, inte så svårt att välja! ;)

  Nosbuff
  Karin m Linnsen o Frank

  SvaraRadera
 7. Jättefint med lite nytt på bloggen. Förstår att det måste vara en konstig känsla att dels ta farväl av lilla Conny och sen hälsa välkommen till Philemon i header.

  Nosgos

  SvaraRadera