Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 13 februari 2012

Assar

Idag har det varit lugnt här. Sixten sover som om han aldrig skulle vilja vakna igen, men så festade han om ordentligt på party't. Gammelmatte får försöka sköta om allting här hemma idag för matte ligger. Hon har ont i sitt huvud. Det är ofta så när hon har varit borta eller om någon varit här, men får hon bara sova så går det ju över så småningom. Gammelmatte säger att så länge hon åt så mycket medicin efter sin operation så klarade hon sig ju ganska bra från huvudvärk, men nu är det på det gamla vanliga sättet igen. Nåjam, det är varmt och skönt inne och vi har fått mat och blivit ordentligt omskötta så vi har ingenting att klaga på. Det är bara så tyst här hemma idag. Inget prat, inget skratt, men gammelmatte finns ju här i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Mjau, vi är nog lite trötta allesammans idag! Men visst är det underbart att träffa vänner man håller av och få prata om det käraste man har; sina katter! Tack för att vi fick komma, ska jag hälsa från matte och husse! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å kära ni! - vi tyckte att det var så roligt att ni ville komma - och tack för den fina "blomman" som din matte gjorde. Den ska vi vara rädda om!

   Radera
  2. Nu är det i alla fall varmt inne!

   Radera
 2. Det tar på krafterna att ha ordentligt skoj! Hoppas att matte snart känner sig piggare igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Ja, det ska alla veta. Men man måste ju festa om ibland.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad tråkigt för matte... :/ Jag kan berätta att vår matte också var ganska slut igår och på kvällen i söndags när matte hade släppt av Wikkis tvåbeningar för att åka och äta mat hos sin syster så höll hon på att inte komma därifrån för hon gäspade så att munnen nästan gick ur led! ;)

  Hoppas att matte är pigg imorgon igen och hälsa gammelmatte från oss och tack för senast! :D

  Nosbuffar

  SvaraRadera