Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 29 februari 2012

Matte (eh, vice matte)

Sedan vice gammelmatte började sova uppe hos Sagge om nätterna, har han blivit som en kattunge - han leker, studsar kring väggarna, han kvitterpratar och t.o.m. apporterar bollar! På nätterna sover han tätt intill gammelmatte - gärna under täcket framför hennes bröstkorg... och då spinner han högt.Det som gläder mig extra mycket är att ögat äntligen börjar läka! Den dimmiga hinnan har försvunnit, och ögat öppnar sig sakta alltmer... men vi vill ändå låta ögonspecialisten undersöka honom, om inte ögat har läkt helt innan dess (d.v.s. den 21 mars).

Endera dagen skall jag ta en ny bildserie på "vår" vackra Mästerkatt, som en hälsning till husse. Vi håller allihop tassar och tummar för dig, Sagges husse, och hoppas att du kryar på dig riktigt bra! Tills dess har Sagge det bra här hos oss, och gläder oss med sin närvaro. Vi pratar mycket med honom om dig, skall du veta, så du behöver inte vara rädd att bli bortglömd av din fine misse!

6 kommentarer:

 1. Han är mysig Sagge-kissen! Klart att han trivs med Gammelmattes sällskap och massor med bus.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Åhh va mysig han är! Helt underbart att höra att han börjar trivas riktigt bra! :D Sånt gillas massa mycket! Kommer hålla tassarna hårt för hans öga och framtid! Nosbuffar och Gos

  SvaraRadera
 3. Härligt att det går åt rätt håll med ögat och att han trivs, det är klart att få ha gammelmatte för sig själv kan ju inte bli annat än bra.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att höra! Hon är klok gammelmatte som mysar med go'fisen! Du,jag har INTE glömt vad jag lovat skicka. Det ligger klart i ett kuvert, måste bara komma iväg till posten. Det är bara grejerna som ligger i och ingen gullig hälsning för när jag först trodde att jag skulle komma iväg till posten så hade jag bråttom. Men på lördag senast då jallans anammar ska jag skicka brevet! :-)

  SvaraRadera
 5. Så skönt att det går på rätt håll med ögat !
  Klart att han gillar egentid med gammelmatte :)

  SvaraRadera
 6. Ståtlig misse det där!
  Hoppas ögat blir bra.
  Nosbuff

  SvaraRadera