Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 21 februari 2012

Rafael

Matte har flyttat hem till mig igen! *lycklig* I natt fick jag äntligen sova hos henne i sängen, ligga intill hennes huvud och gosa oss till sömns... hoppas bara att det varar, så hon inte blir sjuk och flyttar till sjuka huset eller hem till den där som de andra katterna kallar matte igen.

Assar är också glad att matte (som han kallar gammelmatte) är hemma igen, för nu kan han titta på TV hur mycket han vill. Det är framför allt sporten som intresserar honom, och idag tittade han en lång stund på slalom... han gillar när det rör sig på TV-skärmen. Majsan passar som vanligt på att värma magen ovanpå TV:n.

Vi har precis blivit förvarnade om att vi skall få fint besök i morgon. Någon som kallas Uppfödaren skall komma... det är tydligen den tvåbeningen som abbemissan föddes hos för länge, länge sedan. Så nu gäller det att idka pälsvård och gnaga ren klorna, för vi vill ju inte skämma ut abbemissan med att inte vara välvårdade och artiga mot Uppfödaren. För Philemon blir det tydligen värre, för den där som de andra kallar matte har sagt att hon tänker bada honom! *fnissar* Han har sprungit omkring i det smutsiga pannrummet och eftersom han är vit är han nu svart, om ni förstår hur jag jamar...

7 kommentarer:

 1. Så härligt att få ha matte hemma! Förstår att ni njöt allihop! Det är ju bäst när det är som vanligt. Oj,oj, det där badet låter läskigt tur att de flesta av er slipper! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det är allra bäst när alla är hemma, så att det blir som vanligt. Förstår att du längtat efter att gosa med matte! Att det även blir till glädje för den sportintresserade och den magfrusna är toppen. Ni blir säkert alldeles extra välputsade till imorgon, med nyputsade morrhår och glänsande gladsvansar. Får väl hoppas att inte lille Philemon blir alltför nedslagen av badet, bara... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt att er matte flyttat hem till er igen :)
  Jag vet allt om hur det är att vara vit katt och sen helt plötsligt vara en svart katt bara för att man tassat runt lite i garaget ;-)

  SvaraRadera
 4. Oj, så härligt, att ordningen är återställd!
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 5. Mysigt att alla äntligen är där dom ska vara!
  Vi tror att Philemon kommer att bli jättefin efter badet :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Säg till matte att läsa mailen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åtgärdat!

   Tass från Imma, bestämd liten abbemissa.

   Radera