Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 13 juni 2010

Conny

Efter flera dar me regn å blåst ble de äntlien solit å vi fickde gå ut i sele å löplina. Det vill jama, Jenny å ja gickde ut å Majsan fick va i buren - haha! Ja skötte förstås mitt jobb å undersökte revire ordenklit å fick te å me span på en gul fjäderkotlett, men matte, den dummingen, ville fotgrafera den å då flygde den sin väg *suckar djupt*. Varför ska allti mattar lägga sej i jakten?!? Dom begriper ju ändå inget av hur'e går te. Tino, en av kajjoskatterna, tog in en musling i morse för å jaga bättre inomhus, men då blev hans mattar fullständit tossia å skrek å hade sej en lång stunn... inte kan man jaga under såna omständiheter, heller! Stackars Tino, som va så stolt över sitt byte...

4 kommentarer:

 1. Så retfullt att matte kom med blixtmojängen när du låg och lurpassade på fjäderkotletten. Man måste nog jama, att tajming inte alltid är våra människors starka sida. Hon hade väl kunnat fotografera den lite senare? Helst mellan käkarna på dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det är inte bara mattar som sabbar jakten med sina klumpiga fötter och blixmanicker, husse är precis likadan. Hälsa Tino att han har rätt till skadestånd för kränkning. Husse berättar nämligen att man aldrig får skälla på katten när den kommer med sitt byte, utan man ska berömma den! Hälsa det.
  Tassen!

  SvaraRadera
 3. Typiskt att komma med blixtmojängen! Sabotörer är vad de är, har ingen känsla alls för jakt. Vi håller med Sippos husse man ska beröm när man kommer med byte och bidrar till hushållet! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Fick ine Majsan följa med er ut? Stackars henne. Bra i alla fall att du skötte jobbet som vanligt. Vi katter är väldigt plikttrogna och gör det vi ska. Tvåbeningar däremot verkar ha en förmåga att göra saker de inte alls ska göra, som att störa i ett viktigt jaktmoment t ex.

  SvaraRadera