Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 30 juni 2010

Jenny

Idag läste vi en så jättespinnande artikel på nätet - en tvåbening hade hittat en död mus i en godisburk i en affär!Vi rusade genast iväg till matte och bad om pengar till godis, men när hon hade läst artikeln sa hon att den där affären ligger alldeles för långt borta för oss att handla i och att hon inte har hört att vår egen affär säljer döda möss. Typiskt! När man för en gångs skull hittar något man verkligen vill köpa... *suckar*

Undrar om det var en sådan där seg råtta som gammelmatte tycker är så goda?

7 kommentarer:

 1. Åh..möss..tänk om..det vore grejer det! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Åh, DEN affären skulle vi gärna ha handlat i! *slickar nosarna* Om människorna inte vill handla där åt sig själva, kan ägarna säkert byta affärsinriktning och sälja till kattägare. Sega råttor! *fniss* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Du MÅSTE ta reda på var den där godisaffären ligger. Sånt godis skulle kunna bli en allvarlig konkurrent till Dentabits.

  SvaraRadera
 4. Det var på Willys i Häggvik, men troligen blev det ingen försäljningssuccé, så jag tror inte att de kommer att fortsätta med detta.

  Gammelmatte Gittan

  SvaraRadera
 5. Det var på tiden att affärerna började tänka på oss katter. Jag tror jag ska be affären hos oss att börja med att sälja döda möss.

  SvaraRadera
 6. Det finns faktiskt djuraffärer som säljer döda möss som kattmat:-p

  Och i en dansk newsgrupp som jag läste flitigt i tiderna (mer sporadiskt numera) talades det alltid om "daggamle kyllingar" som man kunde köpa säckvis om man kände till nåt hönseri... (http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/)

  SvaraRadera
 7. Koko, menar du det? Finns det även i Sverige? Maaaatteeeee!

  SvaraRadera