Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 28 juni 2010

Imma

Idag måste jag få börja med att jama om hur modig Snuffe varit! De första gångerna en inomhuskatt sätter tassarna ute i det stora utomhuset märker man hur liten man faktiskt är... att ändå våga utmana sin rädsla och erövra världen är verkligen starkt, skall ni veta. Så jag gör svanshonnör för tuffe Snuffe och önskar lycka till med framtida promenader!

Idag är det lugnt och skönt här hemma. Majsan och Conny håller sig i andra änden av huset och småkillarna vilar i novitiatet en trappa upp, så det är bara Jenny och jag som håller oss här. Och Jenny ligger stillsamt och spanar ute på klätterställningen i hallen... hon är en behaglig och klok missa, som jag allt mer funderar på som min efterträdare den dag det blir aktuellt.

Matte och gammelmatte för som vanligt liv, men eftersom de hålls i biblioteket med en massa papper kan man vika ihop öronen och strunta i dem...

4 kommentarer:

 1. Snuffe "helsar å takkar så mykke." Du verkar ha en jamande skön tillvaro hemma. Jag tänker tillbaka då Jenny och Majsan bodde på katthemmet. Tänk vilken tur de har haft. *sniff*

  SvaraRadera
 2. Verkar som ni haft en riktig toppendag!Skönt att det fungerar så bra med jenny! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Bra att ni har sköna, lata dagar. Det behöver man ha när det är så varmt som idag. Jenny är en jättefin katt, men jag hoppas det dröjer länge, länge innan nån behöver efterträda dig.

  SvaraRadera
 4. Duktig Snuffe! Väldigt bra om han lärt sig hantera en sele, det har inte lyckats med Sisko:-( så hon får stanna inne.

  Och nej, ingen kompis till henne än, måste få i ordning lägenheten och tillvaron lite mera först.

  SvaraRadera