Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 10 juni 2010

Imma

Idag har vi fått nya besked om stackars Enzo. Han har varit hos veten och fått diagnosen bukspottskörtelinflammation samt medicineras med penicillin- och vitaminsprutor. Missen mår mycket dåligt och om behandlingen inte hjälper... ja, då måste Enzo troligen få hjälp att vandra över Regnbågsbron. Vi knäpper våra tassar (och gammelmatte och matte sina händer) för Enzo och hans förtvivlade husse, som ligger tätt intill honom och tröstar, kramar och gosar så gott han kan...

Vi ber också för Lillebjörn, Gubben och andra missar som nyligen vandrat över bron, och för deras sorgsna mattar/hussar som måst vinka av dem.

6 kommentarer:

 1. Fy så hemskt. Ovissheten är fruktansvärt, man bara väntar och griper efter minsta grässtrå. *sniff* Vi ska också jama åt Skaparkatten att hålla en vakande tass över era vänner.

  SvaraRadera
 2. Vi hjälper till med jamandet och skickar styrkebuffar. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Stora SkaparKatten, du som ser till alla oss små katter: Värm oss som fryser, trösta oss som sörjer. Led oss som inte ser och hjälp oss hitta kattmat, vi som hungrar! Låt oss hitta hem, vi som söker... Ge läkedom och frid till dem som är sjuka, trötta eller till dem som är på väg till Din Bro! Och när vi lägger oss ned för att sova, svep din Mjuka Svans om oss och låt oss vila trygga, i Ditt Namn, ge oss ro! Jam på det!
  Din Wikki

  SvaraRadera
 4. Vi känner med dem, hussar och mattar till kissar som är sjuka eller som vandrat över Regnbågsbron. Vi håller tassarna hårt, hårt för att Enzo svarar på behandlingen och att Enzo och hans husse lyckas hålla humöret uppe. Ni Klosterkatter berättar väl mer när ni får veta något? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vi kan bara hoppas att medicinen hjälper lilla Enzo. Vi knäpper tassarna för alla våra vänner som lider. Vi kan bara hoppas att allt går väl.

  SvaraRadera
 6. Håller tassarna för att allt går bra.

  Nospussar!

  SvaraRadera