Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 4 juni 2010

Imma

Idag tyckte jag det var dags att göra en visitation av klosterrevirets yttre delar, d.v.s. trädgården. Ja, det kallas visitation när klostrets biskop/abbot/abbedissa inspekterar allt utrymme som klostret förfogar över, och som abbemissa är det min plikt att se till att ungdomarna sköter sina respektive uppgifter. Samt att klostrets tvåbeningar inte slöar till, utan gör vad de skall!


Hmmm... varmt och skönt är det i alla fall!Trädgården är vacker, men väldigt vildvuxen... måste tala med tvåbeningarna
om behovet av en ordentlig ogräsrensningsaktion, tror jag...Conny avlägger rapport om säkerhetsläget utomhus


Sist, men inte minst kan jag berätta att Assar blivit mycket förtjust i kattgården och tar varje tillfälle i akt att besöka den, vilket jag uppjamar så gott jag kan. Med den pälsen behöver han så mycket frisk luft och kvällssvalka han kan få!

5 kommentarer:

 1. Med din blick för vad som behöver åtgärdas, ska du se att allt kommer att ordna sig efter din minsta tassvink. Kul att Assar också har upptäckt kattgården. Han har intagit den värstigaste gräddhyllan bland spaningsställen. Vilken utsikt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Instämmer med föregående jamare. :)

  Visst e de härligt att de e sommar nu.

  NOspuss

  SvaraRadera
 3. Vilket stort ansvar du har. *imponerad* Det märks vem det är som bestämmer på torpet, om jag så jamar.

  SvaraRadera
 4. Vad fina ni är! Tror det var bra att du kom ut och styrde upp lite. Conny har kontoll över säkerheten men du har verkligen blick för vad som behövs göras. Kul att Assar hittar ut.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Tycker Conny verkar vara duktig rapportör. Du behöver väl bara lyssna av och kanske ge nåt litet råd, så klarar han resten? Bra att de ser till att tvåbeningarna gör vad de skall också.

  SvaraRadera