Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 26 juni 2010

Conny

Härme vill ja på're bestämdaste meddela att ja inte tykker att små läbbia odjur ska få heta festlingar - dom heter ÄCKLINGAR, har ja just bestämmat! *stampar me tassen* Kan ni tänka er så ruggit att ja, lilla ja som e hjärtsjuk å allt å behövar mitt blod själv, blidde biten av en äckling ida?!? Fast matte tog bort han så fort hon fick syn på han, å efteråt fick ja godis för att ja varit så tålmodi å snäll fast de gjorde ONT. För den dära äcklingen hade biti sej fast så väldans i min hals... *snyft*... min stackars hals... nu säjer matte att hon vill klippa ner hela savannen snabbt som ögat så inga fler äcklingar kan suga blod ur hennes pälsklingar. Tur att matte finns å kan jälpa en när en fått en äckling på halsen!

11 kommentarer:

 1. Stackars dig, Conny. För visst är det Conny? Det är nog bara Imma som bukjamar. Äcklingar var ett passande namn på krypen, tycker vi. De ska ge katten i vårt blod! Kanske blir det bättre när matte klipper savannen, så att äcklingarna inte kan ligga i bakhåll lika lätt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Äcklingar är prexis vad de borde heta. Bra att matte fick bort den så snabbt. Ju längre de sitter desto mer skada kan de göra. Blev det nån tröstdentis när du var så duktig?

  SvaraRadera
 3. Vi håller också med om att de borde heta Äcklingar! Fy för dessa otäckingar som bråkar med oss katter. Verkligen tur att matte fanns där och kunde ta bort den fulingen. En riktig fegis som ger sig på en hjärtsjuk kisse. *tröstartass*

  SvaraRadera
 4. Ja, de va ja, Conny, som beklaga mej... glömmade bara att skriva mitt namn istället för Immas överst, de står allti där för de e hennes blågg igenklien å vi annra måste ta bort de å skriva vårat eget istället när'e e vi annra som blåggar.

  Tack för att ni förstår mej!

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

  SvaraRadera
 5. Ja, Kattson, ja fickde ordenklit me godis för ja va så snäll medans matte togde bort äcklingen! *slickar morrhåren*

  Tass från Conny.

  SvaraRadera
 6. Äcklingar är just vad de är! Stackars dig! Tur att matte har ögonen med sig och upptäckte den otäckingen så fort. Tröstbuffar

  SvaraRadera
 7. Jo sant, äcklisar är vad de är. Tur att din matte tog bort den snabbt. Usch för blodsugare!

  SvaraRadera
 8. RYSER...TVIsjärtar säger jag!
  Helt onödigt påkommet djur *nickar*

  Skönt att din matte fick bort den så fort.

  Rumpkramar från brudarna
  gosnos från deras matte

  SvaraRadera
 9. USCH! Äckelpäcklingar:-( Stackars dig, men modig matte:-)

  SvaraRadera
 10. Nej men HEJ, rumpnosarna! Kul att se er online igen... vi har saknat era tassavtryck i er blogg. Hoppas ni har en fin sommar?

  Och hej, Koko - trevligt att du hälsar på oss! Hur mår Sisko? Blir det någon kompis från ett katthem i er närhet?

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 11. *Äcklingar* hur ser dom ut??
  Har vi inte hört talas om, får nog fråga matte om de, mjau
  Vet ni missevänner vad som har hänt, *Ledsna*
  Jo matte berättade att hon klickade *hej vilt* på sin mobil häromkvällen, OCH kan ni tänka er, jo alla bilder på oss försvann från den däringa mobilen, *GRÅTER morrhåren av oss.
  Matte har bett oss om STOR förlåtelse, tycker vi är inte mer än rätt, så nu ska vi säga till matte att ta nya bilder på oss, som vi kan lägga in på våran blogg.

  Jo, säger matte, hon vill HEMSKT gärna komma och hälsa på er, BARA den däringa Solen/Bollen där uppe vill hålla sig kvar där uppe, *FNISS*

  Kram tass på er kära klostervänner, maju

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera