Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 22 juni 2010

Conny

De e allt tur att vi fått kattgården å va i... för ju soliare de blir ute, desto mer vill matte å gammelmatte va inomhus. Dom gillar inte sol å värme, säjer dom... e're inte typist att en solelskande rex ska hamna i en sån familj, va'?!? Å få en matte som blir sjuk av värme! Hon tål inte ens sol, jama Imma igår kväll... hon blir alldeles bubbli å blödi i skinnet om hon e länge i solen *suckar djupt*. Va ska inte en rex behöva stå ut me...

Nåjam, en fördel me de hela e att matte inte kan hålla på me gräsklipparn så mycke nu när de e jättesolit ute. Den e faktist nästan värre än snabeldraken, för den både låter läskit å luktar illa!

4 kommentarer:

 1. Verkligen typiskt att du hamnade hos en solallergisk familj. *tassen för pannan* Men du har ju tur som har en utegård och dessutom människor och kattvänner runt omkring dig. Jag håller med om att gräsätaren låter mycket värre än någon snabeldrake.

  SvaraRadera
 2. Och du som vill ha mycket sol och värme! Tur att matte och gammelmatte fixat så nikan vara ute ändå. Tänk att många av sakerna de har ska låta så hemskt, undrar varför? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men tassen på hjärtat - vad gör det att inte matte tycker om sol? Huvudsaken är ju att hon tycker om er, och där är det ju ingen som helst tvekan.

  SvaraRadera
 4. Kattson, de va va Imma jama när ja beklaga mej för henne. "Solen kan värma dej genom fönstren å i kattgården" sa hon "men matte värmer dej i sängen å i famnen". Å de e ju sant, förståss! För ja elskar å ligga i mattes eller gammelmattes famn å pussas å gosa... de e till å me mysiare än å sola!

  Tass från Conny, puss-elskare.

  SvaraRadera