Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 1 oktober 2011

Gammelmatte Gitte

Idag govänner - har jag något alldeles speciellt att blogga om! Eftersom Kicki har lyckats med konststycket att smitta mig med halsont och jag är kraxig som en skata så låg vi i hennes vardagsrum, hon i sängen och jag i soffan, och vilade då det ringde på dörren. Utan att tänka mig för rusade jag upp och öppnade i tron att det var vår goda vän Tina, men utanför på trappan stod två herrar som bad att få tacka för vårt bloggande! Oj, så paff jag blev och det var tur att jag hade ett ganska långt linne på mig för jag bad de båda herrarna att stiga på. Om jag hade varit mig själv så hade jag ju sett till att jag fått på mig en morgonrock och bjudit herrarna på kaffe, men jag var så bestört att jag inte kom mig för. Förlåt mig för detta mina herrar och välkomna en annan gång när jag mår bättre. De båda hade med sig en fantastisk gåva till Imma och Philemon. På bilden kan ni se vad de hade med sig!Var sin härligt röd fleecefilt, en fodertunna, en liten påse RC Ageing+12 och de båda påsarna med torrisar! EN SÅ'N FIN GÅVA! Man blir både glad och rörd och jag fick mig inte ens av med att fråga om herrarnas namn så överraskad blev jag.

Senare fick jag berätta för Kicki om den fina gåvan och hon tog en bild som vi lägger ut här. Tack än en gång mina herrar och jag hoppas att ni vill komma när vi mår bättre och fika.

Slutligen kan jag också meddela att Kicki mår lite bättre dag för dag - det "mantra" som hon har ältat sedan hon kom hem, och får hon bara bli fri den här eländiga förkylningen så kommer hon säkert vara på benen snart.

5 kommentarer:

 1. Så snällt och omtänksamt att de kom med så fina presenter! Matte säger, att hon känner igen det där med att bli så överrumplad att man inte kommer sig för att säga alla de där sakerna man önskar att man tänkt på, då i efterhand. Hoppas att de snälla herrarna vill komma tillbaka en annan gång istället. Och vi håller med dem, tack för en jättefin blogg! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det var ingen dålig överraskning dom där herrarna kom med !
  Min matte är rentav urusel på att säga saker vid rätt tillfälle hon kommer på en massa braiga saker SEN :(
  Hoppas dom kommer tillbaka och fikar med er vid ett senare tillfälle !

  SvaraRadera
 3. Men oj så kul. Fast egentligen borde man ju inte bli förvånad, med tanke på hur trevliga ni är och hur kul det är när kissarna bloggar.

  SvaraRadera
 4. Så gulligt av herrarna att komma med så fina gåvor! Mat, fodertunna och plädar! Praktiska och goda presenter.
  Ibland blir man så häpen att orden liksom fastnar och man bara gapar. Förhoppningsvis kommer de tillbaka en annan gång, då ni kan sitta ner, fika och prata :)
  RC Ageing+12 äter vi, den är jamarmumsig! Vi är ju 2 mogna flickor. Smulan fyller 13 nästa gång och Amanda blir 11.
  Toppen att Kicki blir liiite bättre för varje dag. Hoppas att ni båda bli helt friska från förkylningen också på några dagar.

  =^.^=

  Kram och nosbuffar till er alla.

  SvaraRadera
 5. Ni är verkligen värda all uppmuntran. Förstår att ni blev överraskade, men kanske kommer herrarna tillbaka för en fika längre fram.

  SvaraRadera