Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 7 oktober 2011

Philemon

Idag kom det en jamartrevlig tvåbening på besök! Hon hade med saj två stora kassar fulla med mad till både två- och fyrbenta, och hon kelade så gott med maj att jau försökte krypa upp i famnen på hinne. Tyvärr gick det inte, men jau ger ente upp - nästa gång hon kommer skall ja min själ se till att hon måste lyfta upp maj i famnen osse!

Ute blåser det full storm, kan jau jama. Jau tänker på stackars Sippo och andra katter som får pälsen i oordning av all blåsten... själv är jau ju rex och min päls är som den är oavsett vädret. Mycket praktiskt, om jau får jama det själv! Fast nu är jau ju ente så där värst ofta ute i kattgården just nu, utan ligger hos gammelmatte och sysslar med spinnhealing. Hon mår ente alls bra, den stackarn, så Imma och jau jobbar dubbla skift med att ta tass om hinne.

8 kommentarer:

 1. Kul att du är så trevlig mot besökare, det tyder på god uppfostran och fint sätt. Fast vad annars kan man förvänta sig av en Klosterkatt?

  Du har ju en klar fördel med den lilla päls du har, eftersom pälsvården efter svår blåst, tar femtitolv timmar - minst.

  SvaraRadera
 2. Så synd att er besökare inte hade tid till famngos. Nästa gång kanske! Du är en modig kille som vill gosa med okända!
  Vi sänder kurrterapi och spinnhealing till gammelmatte också, så hon brir frisk snabbare. Ni tar god tass om henne sötnosar.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Åh så trevligt att ni fått besök av en 2-bening som hade mad me sig !
  Här blåser det oxå halv storm och så regnar det emellanåt osså , så idag har jag INTE varit ute !
  För vem vill både bli blöt och få pälsen i oreda ??!!
  Låter väldigt praktiskt att ha sån päls som du Philemon !!

  SvaraRadera
 4. Bra att det finns snälla människor som hjälper andra snälla människor när de behöver. Hoppas du får sitta i knät nästa gång!

  SvaraRadera
 5. Spinnande med besök, nästa gång får du säkert komma upp i famnen, Så bra att ni tar hand om mattarna,det behöver de. Verkar praktiskt med så kort päls som du har men lite kallt.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. nej men ojdå, vilken tur att ni jobbar med spinnhealingen för er gammelmatte! miåstn människa mår heller inte så bra just nu i sina leder. Det är den där rämatisten som ställer till det för henne. Den blir visst tjurig när det är kallt och blåst.Precis som vi blir fast vi kryper ner under täcket och det värmer oss

  SvaraRadera
 7. Idag är det lugnt på blåsfronten.
  Puzzel håller sig inne så inte pälsen skakar runt. ler
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 8. KommentarsJamning testas här! Det ser ut att gå bra!
  *svansdans*
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera