Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 23 oktober 2011

Imma

Nu har jag haft ett allvarsjam med matte om detta med att resa bort, och jag tror att hon begrep... fast hon pratar fortfarande om att göra "bara en pytteliten resa" ner till Skåne, där hennes bästis bor, eftersom bästisen vill så gärna och betalar allting bara hon kommer. Hmmmm... skall fundera på saken. För säkerhets skull har jag också tassmarkerat matte, så att hon inte skall glömma bort vem hon tillhör:



Annars är det lugnt här hemma nu, vilket gläder oss alla. Gammelmatte pysslar med papper och jag har försökt hjälpa henne med sorterandet, men av någon anledning blir hon inte glad... är det inte typiskt tvåbeningar att envisas med att vilja göra saker på sina egna sätt fast våra är bättre? Jag försökte puffa ner så mycket papper som möjligt på golvet, där hon lägger sådant som skall slängas - det måste väl ändå vara det bästa sättet att hantera räkningar, jamar jag? Men neeeej då, då håller hon i papperna och ber mig att gå därifrån! *suckar* Jamjam, hon får väl betala de där räkningarna då, om hon nu tycker det är så roligt...

5 kommentarer:

  1. Fin tassmarkering av matte, nu vet ALLA att hon är er! De 2benta är så konstiga när det gäller räkningar. Dom gnäller när de kommer och sen vill dom inte ha hjälp med att kasta bort dem. Fast egentligen är det bra att räkningarna blir betalda, det är viktigt påstår matte.

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Vilken fin kattass du lät märka matte med. Helt klart att inga andra kan misstolka och tro att det är deras matte.

    Nosgos

    SvaraRadera
  3. Bra att du tassmärkt matte om hon ska resa bort. Igen. Och om nu gammelmatte tycker det är så himla kul att betala räkningar, så låt henne göra det. Men se till att hon inte kommer till dig och klagar över att allt är så dyrt sen!

    SvaraRadera
  4. Mjau så fin kattmarkering du gjort på matte.
    Jamars, ska dom till Skåne, Där var vår matte i somras och hälsade på en brevkompis har hon sagt, sedan ska hon nästan till skåne nu igen, fast till Blekinge några dagar. Mattes faster har gått bort, så matte ska vara med på den däringa begravningen som kommer framöver, stackars matte jamar vi.´

    Räkningar måste man betala säger matte, då får hon väl göra det då.

    Tass Tass

    SvaraRadera
  5. Vilken fin kattuering du har gjort Imma! :D

    Vår matte tycker inte heller om att betala räkningar, de är alltid fler än pengarna säger hon... :/

    Nosbuff
    Linnsen, stolt bloggare

    SvaraRadera