Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 25 oktober 2011

Imma

Idag är våra mattar väldigt trötta, men också väldigt glada, för de har gjort något de har längtat efter läääänge - de var inne i sta'n och skrev på en ansökan om skuldsanering hos budgetrådgivaren! Sedan stannade de på en trevlig restaurang och firade med att äta middag för rikskuponger som de hade fått av ett av mattes kullsyskon. Nu måste de bara vänta på att någon som heter kronofogden skall skicka ett beslut om hur det skall bli med saker och ting framöver... själv hoppas jag att det blir ett bra beslut, så att våra mattar snart slipper oroa sig för pengar mer, för de har viktigare saker att tänka på - nämligen oss katter!

5 kommentarer:

 1. Vi håller också tassarna för att allt ska gå bra så matte och gammlematte kan koncentrera sig på vad som är viktigt i livet - ni katter.

  SvaraRadera
 2. Här håller vi klor och tummar i kors på att det går igenom hos Kronofånemyndigheten !!

  SvaraRadera
 3. Vi håller också tummar, tassar och klor för att det går bra och matte och gammelmatte kan koppla av lite efter rätt beslut. Man kan bli sjuk av för många bekymmer! De måste vara rädda om sig, försöka i alla fall.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Håller oxå alla tassar som går att tillbringa.

  Mjau,
  vi kan inte komma åt datorn på några kattiljoner dagar nu, för matte ska neråt landet, på ngt hon kallar Begravning, suckjam

  Stackars matte jamar vi

  Tass Tass

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att det går bra. nOsbuff

  SvaraRadera