Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 30 oktober 2011

Jenny

Vi har fått katt-TV! Och inte bara i ETT fönster, utan i FLERA STYCKEN! Gammelmatte och matte har nämligen satt upp mat-stationer åt fjäderkotletterna utanför både vardagsrumsfönstret och köksfönstren, så nu kan vi sitta lite var vi vill och titta på läckerbitarna... *slickar morrhåren* Fast Assar och jag hittade en ännu bättre plats i fönstret i källartrappan, där vi bekvämt kunde sitta bredvid varandra och spana på aktiviteterna utanför. Det kallar jag reality-TV! Drama på bästa tid, för de inte bara äter utan slåss och har sig också, de små befjädrade godsakerna... synd bara att det inte går att öppna fönstren med tassarna och ta sig en smakbit, men det här är ok för jag minns att det var väldigt jobbigt att fånga fjäderkotletter och när man väl kommit innanför fjädrarna fanns det inte mycket ätbart kvar, mest tunna ben som man stack sig i munnen på. Det här är bättre - först sitter man och dreglar över showen utanför något av fönstren, och sedan går man ut i köket och äter mat man blir mätt på. Praktiskt!

8 kommentarer:

 1. Matte har gjort så till oss också! Visst är det spinnande att kolla! Men skönt att kunna gå och äta när man vill! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Sigges matte har startat med fjäderkotlettsmatning nu.
  Gissa om vi smyger under granarna.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Katt-TV låter ju hur kul som helst. Funderar på att be husse skaffa sånt åt Tindra och mig. För det låter ju väldigt praktiskt att kunna sitta och titta och sedan gå och äta lite mellan showerna.

  SvaraRadera
 4. Men vad bra med en katt-TV. Och inte behöver man betala licens heller! Och så slipper man springa ute när det är mörkt och kallt. Och så är det bara att göra en paus och gå och äta när man vill. Det finns nog BARA fördelar med katt-TV.

  SvaraRadera
 5. Låter jamarns bra med er nya katt-TV !!
  Jag väntar ivrigt på att matte ska börja mata Fjäderkotletterna här med !

  SvaraRadera
 6. Vi har ett resande teatersällskap utanför våra fönster. De är stora, helt svartklädda och med jättenäbbar.
  Ibland uppträder de på stora scenen, då måste vi sitta i rumsfönstret och när de är på lilla scenen, måste vi sitta i köksfönstret.
  Vi ska be matte hänga upp talgbollar i vårt lilla äppelträd, så kanske det kommer fler och med andra kläder.
  Visst är det praktiskt, att i pauserna, kunna äta sig mätt inne värmen!
  Nosbuffar
  /M&V
  PS
  Välkomna till vår nystartade blogg http://mozartovincent.blogspot.com
  /DS

  SvaraRadera
 7. Mjau, vi ska be matte att ladda vår katt-tv också. Fast det är lite livsfarligt för hon måste hänga ut bollar i ett träd och själv dingla ut genom fönstret för att göra det... NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 8. Vi har katt-tv helt utan servering här, av någon anledning tycker talgoxarna att vår termometer är ett utmärkt ställe att sitta... Men vi har ingen som tittar:-( Kattlösheten börjar märkas - snart är det nog dags att träffa några nya missar.

  Hihi, ordverifieringen är "wheen", nästan som en uppmaning!

  SvaraRadera