Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 22 oktober 2011

Imma

En sak har Skaparkatten inte försett oss med - flexibla tassar som kan trycka igång datorn! Eller egentligen är det väl så att tvåbeningarna som vanligt inte tänkt på att fler än andra tvåbeningar kan vilja använda sakerna de uppfinner? Hur som helst har vi inte kunnat blogga på flera dagar nu, bara för att ingen av oss katter klarar av att starta datorn... *suckar djupt*

Har ni saknat oss? Ni förstår, mattarna övergav oss i onsdags och åkte på en sådan där båtresa till det där ålandet eller vad det heter, och när de kom hem var de så sjuka att de bara kräktes och hade diarré och stöp i säng utan att hälsa artigt ens. Mat fick vi förstås, men det tillhör ju det basala... i övrigt har vi fått ta tass om dem istället för att de överöste oss med presenter och godis som ursäkt för att de försvann och blev borta i två dagar. Det är mycket man får stå ut med i umgänget med tvåbeningar, det jamar jag bara.

Idag är de i alla fall på benen igen, även om de ser ut att vara väldigt mjuka i knäna. De försäkrar att de inte druckit något med sprit i, utan att de måste ha ätit något som inte var bra... matte pratar om något hon kallar äggröra, som hon anser vara en starkt misstänkt orsak. Ja, det hörs ju på namnet! En enda röra var vad det blev här hemma... *suckar igen*. Nåja, nu har gammelmatte tänt i pannan så att vi skall kunna leva som vanligt och inte behöver hållas under termotäckena hela tiden, och förhoppningsvis skall livet återgå till det normala. Vad skulle de ut och åka båt för?!? De tål inte att vara hemifrån oss!

5 kommentarer:

 1. Stackars era mattar, att vara kräksjuk är verkligen hemskt! Matte säger att jättemånga av hennes vänner och arbetskamrater har haft magsjuka sista veckorna så det verkar vara något som går nu. Ni får ta ordentlig tass om dem så skickar vi över lite kurrterapi och spinnhealing.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Uschjam så otäckt att de blev sjuka. Hade de haft med sig er katter så hade ju ni kunnat varna för den där tokiga röran. *suckar*

  SvaraRadera
 3. Hur många bevis behöver våra tvåbeningar för att de inte klarar sig utan oss? Vi får be vår kompis Gustav skriva en stor skylt där det står: STANNA HEMMA!

  SvaraRadera
 4. *Fniss* Jamar som Kattson, att vi får be Gustav om en STOR skylt där det står: STANNA HEMMA!
  Alla tvåbeningar är ut och reser hur som helst, utan att fråga oss katter, undrar varför dom inte frågar oss först om lov??

  Tass tass på er alla kompisar

  SvaraRadera
 5. Tänk så bra ni jamar. En riktigt STOR skylt. Nu har våra mattar äntligen fattat (tror vi) att de inte ska resa någonstans utan att fråga oss först. Gammelmatte är i alla fall på benen idag, men matte sover som en stock.
  Tur att gammelmatte är vaken och uppe så vi kan få vår mat i alla fall.

  Majsan, klosterpostulant

  SvaraRadera