Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 27 oktober 2011

Imma

Jag är inte riktigt på topp idag... känner mig trött och lite ruggig, vill gärna ligga tätt intill matte och bara vila. Tyvärr har hon haft en massa för sig idag, som t.ex. att diska och städa, istället för att ligga still så att jag kan vara hos henne. Och så envisades hon med att vilja klippa klorna på både Philemon och mig... det gillade jag inte, för jag vill inte att hon skall märka att jag har använt dem. Philemon har varit lite extra störig på sistone, förmodligen för att han känner sig rastlös och tycker att mattarna är tråkiga - för att inte tala om mig! - men det slutar alltid med att han försöker bråka med mig och då måste jag ju tassa till honom för att han skall lägga av *suckar djupt*. Nåjam, nu är förstås hans klor också klippta, och då kanske jag inte behöver vara så vass...

En bra sak med att visa mig hängig var att matte bjöd oss på uppvispat ägg på eftermiddagen. Mmm, det älskar jag! Och till min glädje ville inte Philemon ha sin portion, så jag fick den också... perfekt! Det är så sällan jag får ha maten ifred och ännu mer sällsynt att jag får dubbla portioner... undra på att jag är så tunn, och ser ut som en kattunge istället för den äldre dam jag faktiskt är.Matte är nog orolig för mig, det känns liksom i hennes händer när hon smeker mig och hörs i hennes röst. "Imma börjar bli gammal" suckar hon och låter vemodig. Men än kan hon inte räkna ut mig! Fast jag misstänker att ett nytt stick i tassen är på gång, för hon har börjat tala om att kolla upp mina njurvärden igen...

6 kommentarer:

 1. Kanske bäst med klippta klor, så att ni inte får rispor i onödan. Det lät gott med uppvispat ägg. Konstigt att Philemon inte ville ha sitt, men bra för dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Kanske bäst med klippta klor, så att ni inte får rispor i onödan. Det lät gott med uppvispat ägg. Konstigt att Philemon inte ville ha sitt, men bra för dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Tur att det inte bara var dina klor som blev klippta, då hade du kanske fått problem med att försvara dig.
  Vilket lyx med dubbel portion, hoppas det händer fler gånger.
  Sen så tycker jag att du ser väldigt fin ut för att vara en äldre dam, som du jamar.

  SvaraRadera
 4. *slickar mig runt nosen*
  Uppvispat ägg som är så gott !!
  Fattar inte att Philemon tackade nej till det ??

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild på dig! Förstår om matte och gammelmatte är lite extra rädda om dig.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Jag förstår din matte så bra, det är inte roligt när ens små vänner inte äter. Se till att den där uppkomlingen inte snor maten för dig! Fin bild, du har en hemskt speciell teckning:-)

  SvaraRadera