Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 4 april 2014

Matte envisas med att blockera bloggen...

Nej, riktigt så illa är det inte - jag har katternas tillstånd att blogga åt dem, eftersom de själva inte har tid. De tillbringar nämligen de här soliga dagarna ute i kattgården... och det tycker jag att de gör alldeles rätt i.

Vilda och Duna flyttade i förrgår till djurhemmet i Kristinehamn, där de fick en fin hörnbur med direkt utgång till en egen rastgård. Jag tror att de kommer att trivas utmärkt där i väntan på nästa för-alltid-hem... som jag verkligen hoppas skall vara just för alltid! Och de tydde sig direkt till personalen, inte minst Björn som är fantastisk med just katter, så deras goskonton hålls säkert på en normal nivå. Själv hoppas jag förstås att de inte skall bli kvar länge innan någon faller pladask för dem, men skulle de ändå vara kvar när jag kommer till djurhemmet nästa gång så skall jag se till att gosa ordentligt med dem. Med kroppen full av allergimedicin *skrattar*.

Här hemma är det lite upp-och-ner just nu, eftersom hemtjänsten är här och städar åt gammelmatte - vilket, som ni förstår, innebär att både snabeldraken och skurhinken är framdragna. Själv sorterar jag papper och försöker övertala mig själv att dammsuga och skura köksgolvet...

2 kommentarer:

 1. Här njuts det av härligt vårsol (och 10,9 plusgrader) också!
  Bäst att passa på innan vädret kommer på att det är april, med allt vad det innebär ;-)
  Ha en härlig helg!

  Kram och nosgos
  /Julia & Amanda

  SvaraRadera
 2. Snabeldraken är rätt trist, men skurmoppar kan nog vara desto skojigare. Så bra att de fina kattjejerna fått en plats på djurhemmet. Nu hoppas vi, att de snart hittar sin människa. Kurr och burr.

  SvaraRadera