Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 11 oktober 2014

Majsan

Är det inte typiskt? Precis när man börjat känna att det här med gammelmatte som alfa-hona i reviret är bra och trevligt, och man tänker att hennes många sjukhusvistelser var ett minne blott... då dyker de där jambulanstyperna upp igen! Saknade de henne?!? Kan de inte driva ett sjukhus där borta i Skövde utan att ha gammelmatte att öva på?!? Vad det nu än kan bero på, är gammelmatte inlagd igen och kommer inte hem på flera dagar *suckar djupt*. Och det som var så gosigt att ha henne i sängen om nätterna!

Nåjam, matte är ju lyckligtvis hemma mycket och tar tass om oss så gott hon kan... och det är väl bra, även om det inte är som när gammelmatte är här. Och så har hon ju den där märkliga jycken i släptåg överallt! Ni kan inte tro en så konstig hund Belle är - allt man hört om hundar kan man glömma i hennes sällskap, för hon beter sig inte alls som skällisar brukar. Vet ni att hon är livrädd för oss husisar?!? *fnissar* Man behöver bara gå i närheten av henne så börjar hon gny och klänger upp i famnen på närmaste tvåbening. Hysteriskt roligt, om ni frågar mig! Och jam är ju inte rädd av mig, så jag går rätt på henne och nosar lite här och var, medan hon sitter och darrar i någon tvåbenings famn och piper och har sig... jamjam, det är faktiskt riktigt underhållande när man inte har bättre saker för sig. Philemon, som annars är rätt patetisk av sig, styr henne med järntass och hon tvättar honom till och med - när han tillåter det, förstås. Och det är alltid han som bestämmer liggplats - så om han tar hennes favoritplats, makar hon genast på sig. Tycker att man kan unna honom det, för han har känt sig väldigt ensam sedan Imma dog...

Ni glömmer väl inte vår superviktiga auktion till förmån för Snuffefonden?!? Den hittar ni HÄR och vi är JAMARTACKSAMMA om ni berättar för så många som möjligt om den så att vi får in ännu fler bud innan den 26 oktober!

1 kommentar:

 1. Så tråkigt för er, fast mest för Gammelmatte att hon ligger på det sjuka huset igen.
  Vi håller allt vi har för att hon inte behöver ligga där så länge!
  Vi skickar massor med Krya-på-dig kramar, Spinnhealing och Kurrterapi till Gammalmatte!
  Tänk att ni retas med Belle. Inte lätt för henne att vara ensam skällis bland alla er kissemissar.
  Ha en skön söndag!

  Kram å Nosbuffar

  SvaraRadera