Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 28 januari 2017

Robin

Matte säger att tävlingen är för svår...! *morrhårsdarr* Idag tog hon upp mig i famnen och förklarade att det som är självklart för oss inte behöver vara lika enkelt att begripa för andra och att vi måste förstå att alla inte tänker likadant eller har samma erfarenheter. Och jam lovar, jam försökte verkligen att lyssna till vad hon sa under hela den där långa meningen... men jam tror inte att jag fattade alltihop, ni vet, tvåbeningar skall ju göra allting så komplicerat!

Hursomjam får vi helt enkelt bita i den sura paddan (de smakar verkligen äckligt - har ni provat?) och berätta svaren för er. Och så får vi spara boken och ha en ny tävling längre fram i vår i stället... en tävling som är lättare än den här visade sig vara. Är det okej med er?

Så här är det: Den som brukar retas (med Philemon) är Sixten. Rafael tar tass om gammelmatte och jam är den som gillar att rymma ut genom ytterdörren. Philemon slår ner dyrbara saker som går sönder och abbemissan Majsan är den som har ont i magen och kräks när hon äter fet mat eller fisk. Fick ni det där nu? Rätta raden blir alltså: Sixten, Rafael, Robin, Philemon och Majsan.

FÖRLÅT att vi gjorde tävlingen för svår!!! Vi looovar att skärpa oss och göra en mycket roligare tävling nästa gång! Tass på det! *sätter en tass mot skärmen*

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen en utmaning.. vi hade nog bara rätt på Rafael.. men du ska inte vara ledsen Robin det var kul att försöka.Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Vi trodde att det var du som hade ner mattes saker, förlåt Robin!
  Men vem hade flest rätt?

  😻 Nospussar 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla hade NÄSTAN rätt, bara förväxlade två av oss :)

   Radera
  2. Alla hade NÄSTAN rätt, bara förväxlade två av oss :)

   Radera