Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 29 juli 2017

Robin

Matte är snäll, det är hon... men hon är absolut tossig. Folk brukar säga att vi rexar är tossiga, men vi blir definitivt inte glada över att det ösregnar ute - jam menar, regn är ju vatten, inte sant? Regn är blött! Ingen katt blir glad när han inser att han är fullständigt inringad av blöta. Ändå går matte omkring och smådansar, gnolar och är allmänt uppåt för att det regnar ute.

Hm, nu protesterar matte och säger att hon såg ett TV-program för några dagar sedan, där de visade en simmande katt. Turkisk van hette den visst. Som om jag skulle tro på amsagor! Simmande katter?!? *fnyser föraktfullt* Vad säger du nu, matte? Simmar tigrar också?!? Vet du vad, jam tror att du hittar på vad som helst för att få mig att gilla vatten bättre!

Nej, vet ni vad jam gillar? Gammelmatte! Och till vår stora glädje kom gammelmatte hem för att hälsa på oss häromdagen! *kurrar* Hon bor inte längre på det sjuka huset långt bort i Skövde, utan i ett hus betydligt närmare oss... faktum är att Belle och matte går dit nästan varenda dag, fast just idag är de kvar hemma för Belle helt enkelt vägrar att sätta tassen utanför dörren. Hon må vara skällis, men hon har rätt mycket katt i sig. Men det visste jam ju - hon är ju min hundmamma! *kurrar igen* Och matte har lovat oss att gammelmatte kommer hem fler gånger och hälsar på, innan det är dags för henne att flytta hem på riktigt. Gissa om det skall bli skönt när allt är som vanligt igen?!?

Philemon la nästan helt beslag på gammelmatte...

... man jam fick ändå chansen att ligga i gammel-
mattes knä och må bra *kurr*


2 kommentarer:

  1. <3 Det ska mycket till innan vi badar...
    Härlig med gammelmattegos! Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Vatten skall man akta sig för! Vad härligt med gammelmatte hemma på besök! Hon saknar nog er lika mycket som ni saknar henne
    *nosbuffar*

    SvaraRadera