Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 3 juni 2018

Rafael

Hmmm… våra fans undrar varför vi inte tassar oftare i bloggen, och det är ju en berättigad fråga som jam inte riktigt vet hur jam skall svara på. Matte säger att vi blir lata av värmen, men så är det definitivt inte! *fnyser* Vi bara anpassar oss till hennes tempo, så det så.

Just idag är matte extra "tempolös" för att uttrycka saken snällt. T.o.m. den slöa jycken vi har tycker att hon rör för lite på sig. Men matte påstår att hon måste sitta still långa stunder eftersom hon trasslar en lång krokig nål kors och tvärs genom ett garnnystan... det kallas visst "att virka" om jam förstått saken rätt, och när hon trasslat omkring det där garnet blir det runda platta saker som hon skickar iväg i paket till människor som gillar dem. Totalt meningslöst, om ni frågar mig! De går inte att äta och inte att leka med, de där platta garnsakerna... så vad använder människorna dem till?!? "Man ställer varma kastruller, kannor eller koppar på dem" förklarade matte en gång... men så ändrade hon sig och tillade att "man kan ställa kalla kannor och glas på dem också". Men hallååååjam, hur skall du ha det?!?

Nåjam, i kväll tittade vi katter på TV för de visade en av de där spinnande filmerna med glupska dinosaurier som äter människor. Sådana filmer har vi katter mycket roligt åt, för tvåbeningarna ser så små och rädda ut som omväxling. Fast varför görs det inga filmer om glupska, farliga jättekatter också? Det skulle vi vilja se - jamarstora katter som jagar och tuggar i sig små ynkliga tvåbeningar som skriker och springer åt alla håll i panik... *fnissar busigt* RRRAAAWWWRRR! Allra roligast vore om de tvåbeningar som blir jagade och uppätna är sådana som har gjort små söta katter illa... jam, ni vet vilka vi menar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar