Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 28 juni 2012

Imma

Gammelmatte och matte kom på den ljusa idén att betala katt-TV-licensen i båda stationerna vid köksfönstren samt den som finns på verandan, så nu har vi massor av fjäderkotletter att dregla över. Det kan hänga fyra-fem fjädrisar i varje talgboll! Fast matte förstörde lite av nöjet genom att släpa ut gräsätarmonstret både igår och idag... lyckligtvis har den ätit sig mätt nu, så att vi kan få ha vår underhållning i fred resten av veckan.

Jam, ifall ni undrar varför vi inte bloggar, sitter vi alltså i fönstren och tittar på katt-TV. Förutom Philemon då, som är ute i kattgården och retar upp sig på att fjädrisarna inte är rädda för honom utan använder burgallret som sittplats i väntan på sin tur vid maten.

Sagge har också spinnande utsikt i sitt fönster, för precis bredvid sitter en fågelholk och i den bor det precis flygfärdiga fjäderungar. Det är nog tur att fönstret är stängt, för annars hade han nog klättrat dit och ätit upp dem allihop...

Apropå Sagge, så förbereder mattarna sig nu för hans hemflytt. Vi har inte hört än precis vilken dag det blir, men matte skall ringa hans husse och höra så att allt är färdigt i tid och Sagge slipper stress. Det är ju bra om matte kan förbereda honom på att det är dags att jama hej då, även om hon har sagt att hon skall erbjuda hans husse att vara kattvakt när han måste åka bort för att få specialistvård. Då bor Sagge hemma hos sig, så får matte komma dit och pyssla om honom lite... det kommer de nog att tycka om, båda två.

3 kommentarer:

 1. Vår katt-TV har slutat sina sändningar i gavelfönstret, men vi har massor med pippisar runt om i träden ändå att drägla över.
  Det blir säkert skönt för både Sagge och han husse att han får flytta hem igen!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Härligt med fjäderkotlettsspaning, man får liksom inte nog. Så skönt för Sagge att få komma hem, hemma är ju alltid bäst. Vi skulle vilja veta lite om hur det är hos husisarna, länge sen vi fick vet lite om Assar, Rafael och Sixten...Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vidarebefordrar genast frågan tilll novitiatet!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera