Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 8 juni 2012

Philemon

Uschmjau... av alla rälia saker tvoubeningarna hittat pau, måste medusiner vara bland di räliaste! Ida vau matte iväg te appeteket å hämtade en flaska me nåt inuti som louktade jordgubbar - kan ni tänka er? Å de spruta hon in i munnen pau maj! *ryser* Jou, de e dagens sanning, min själ, jau lovar - å som hon höll maj oppiner i knäet medan hon spruta i maj geggan, hade jau ente en chans att komma undan. Lyckligtvis fick vi tonfisk alldeles efteråt, så jau fick bort smaken ur munnen... men hon hotar me å ge maj såna där sprutor varenda da nu. Flera gånger om dan! Nåjam, de ska vi noug bli tvou om.

Som om de ente räckte med den plågan, har di dessutom hållet fast maj, mattarna, och matte satte en tratt pau huvet pau maj! Sen tryckte hon å grejade me såret jau har på ena sidan av kroppen, å de hjälpte ente ett dugg att jau jama åt dem att de gjorde ont... va ska en stackars liten katt ta saj te?!? Jau önskar att jau var en snöleopard - då sulle de inte våga saj pau maj, minsann!

3 kommentarer:

 1. Varför finns det ingen medusiner som smakar leverpastej, räkor eller annat gottigt???

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det orättvist. Männschobarnen får med såna smaker som dom gillar och jag har hört att skällisarna får sådant som smakar lever - men vi får *jordgubbssmak* ... idiotiskt!

   Nosbuff

   Radera
 2. Din stackare. Men det är ju tur att det finns sådan meducin som hjälper för det är inget bra att gå och har infektioner i kroppen. Så ta din meducin och var en snäll kisse.

  Nosgos

  SvaraRadera