Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 24 oktober 2013

Imma

När matte får idéer, går de ofta ut över oss katter - och den här är inget undantag. Nu har hon plötsligt fått för sig att hon behöver "vila från omvärlden" eller "gå i reträtt", som hon kallar det... så plötsligt skall inte datorn stå på alls lika ofta, för då frestas hon bara sitta vid den, påstår hon. Att en avstängd dator kapar banden mellan hennes katter och deras vänner tänker hon inte på! Så nu har vi kommit fram till en kompromiss: datorn får stå på emellanåt, så att vi kan jama med våra vänner, blogga och surfa... men om hon sätter sig här utan att ha ett viktigt ärende, jagar vi bort henne. Får se hur det fungerar!

Så måste jag få jama hur glada vi katter är över vädret just nu. Solen skiner så varmt genom fönstren, och matte säger att hon kan gå omkring i trädgården utan jacka. Tänk, så snäll Skaparkatten är som ger oss så fina dagar! Det hjälper ju de stackare som är hemlösa också, så att de kanske, kanske, kanske hinner bli räddade in i värmen innan vintern kommer med snö och minusgrader... det knäpper vi tassarna för, allihopa.

En fördel med att matte vill vila från omvärlden är att hon håller sig hemma och faktiskt t.o.m. emellanåt sitter still i soffhörnan med en bra bok! *kurrar* Det bästa jag vet är ju att sitta tätt intill henne och bara må bra...

Innan jag avrundar det här och går på bloggpromenad, vill jag berätta att vår vän Sören finns med på aftonbladet.se:s förstasida idag! Här hittar ni länkarna till de två (ja, för det räcker ju inte med ett!) reportagen:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17712622.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17714427.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar