Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 31 oktober 2013

Philemon

JAU VANN! Jau vann över matte i madafrågan! *jublar* Fast jau höll pau att hamna pau djursjukhuset innan hun gav med saj... och sen tog hun med maj till veten Olle, fast jau protesterade hela vägen in och ylade det varstaste jau kunne. Att det ska vau så svårt att begripa att en ente vill vau instängd i ena bur?!? Och dessutom åka brummis i kattiljoner timmar?!?

Nåjam, nu har matte änteligen fattat att jau behöver MAD, MÖEN MAD OCH MAD I RÄTTAN TID. Olle sau att jau mådde för bra för att han skulle vilja dra igång en utredning och att matte måste ge maj blötamad osse, eftersom jau ente dricker tillräckligt mycke vatten. HA! DE VAU JU DET JAU JAMADE! Undra pau att jau har tappat päls i ansiktet... den lilla vätska jau får i maj räcker ente till pälsen osse...

Så här fin ska jau vau i ansiktet...

... men så här hålaögd ser jau ut just nu

När jau änteligen kom him från Olle vau jau så TRÖTT att jau t.o.m. tillät hunden att ligga bredvid maj i sängen... så ni förstår HUR ELÄNDIGT jau mådde!

Hun är i alle fall varm...

Men jau piggnade till lite senare, när matte gav maj blötamad OCH torrfoder så att jau änteligen kunde äta maj ordentligt mätt. Nu gäller det bara att växa ut pälsen i ansiktet igen... men det ska noug gå bra nu när jau får den mad jag behöver.

PS. Olle vägde maj och jag vägde ENTE ALLS FÖR MYCKE, så det så! Bara 5,2 kilo - och han sa att eftersom jau är en stor katt ska jau väga så mycke... DS.

4 kommentarer:

 1. Tänk att du skulle behöva åka till Olle för att din matte skulle fatta att du inte är tjocker ?!
  Jag äter blötmat på morgonen o på kvällen , min matte häller på lite xtra vatten på den så det blir mer god sås :)

  SvaraRadera
 2. Tänk att bästaste vettisen Olle talade för dig och sa att matte måste ge dig MER MAT :)
  Hoppasatt matte bjuder på nåt gottigt!

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 3. Åh så bra att du får mer mat! Det behöver du absolut! Du är verkligen stilig (särskilt när all päls är där den ska) Hemma hos oss är det minsann klent med mat och inte nog med att det är lite, de tar bort den efter en stund också, tror vi behöver träffa Olle vi också. Ta tass om mattarna och varandra Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Den där Olle är allt en skicklig vettis! Säg till matte att hon rör ut din blötmat i lite ljummet vatten så får du lättare i dig vätska.

  SvaraRadera