Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 2 november 2013

Philemon

Aaaahhhhh... *suckar av välbehag*. Nu är livet som det skau igen! Jau får mitt torrfoder och min blötamad och jobbar nu pau att växa ut pälsen i ansiktet så att jau får tillbaka mitt vackra utseende... ett bra ställe att arbeta pau är vid elementet i vardagsrummet, kan jau tipsa om, för matte eldar så gott nu om kvällarna *kurrar*. Ibland sitter jau rentav en lita stunn vid hinnes fötter nere i pannrummet, för där är det ännu varmare...

Mattarna håller saj himma, vilket är jamartrevligt. Gammelmatte sorterar papper i pärmar och matte skriver brev på sin lapp-topp eller vau hun nu kallar den. Jau tycker att den borde heta katt-topp för den är så bekväm att sidda på... men matte är måttligt förtjust i mina tassavtryck, sajer hun! Begriper ente alls vau hun menar?!? Det måste ju vara den stiligaste dekor en kan ha pau en dator, eller vau jamar ni? Och jau haur minsjam sitt att tvaubeningarna köper såna där skal till sina datorer och mjausungar... jau tycker att jau är snill mot matte som ordnar snygg dekor pau hinnes dator utan att hun behöver köpa ett skal till den... det borde hun vara tacksjam över!

Möe stiligare än köpeskal, eller hur?

4 kommentarer:

 1. Det är ju väldigt konstigt att matte inte kan uppskatta din dekoration av PCn. Snyggare än så där kan den väl knappast bli?

  SvaraRadera
 2. Jättetjusigt,men vi får inte lämna tassavtryck på mattes dator.
  Hon lägger först en liten duk på den och sen lätta saker ovanpå, så vi inte ens får en tass i mellan på kvällarna.
  På dan är den ju alltid igång ch hon sitter ju där nästan jämt.
  Vi vill också göra fina tassavtryck *mutter*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! Du borde egentligen ta betalt för att dekorera lapp-toppen. Kunde bli en affärsidé, ju. ;-) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Tycker din design ser jamarns trevlig ut !
  Min matte uppkattar inte att jag tassar runt på hennes surfplatta , hon säger att jag skickar iväg ofärdiga kommentarer :)

  SvaraRadera