Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 15 november 2013

Philemon

Jau haur fått ett nytt problem... pau något vis är jag säker pau att Imma får mera mad än jau, men jau kan ente bevisa det. När jau är klar med min skaul, haur hun möe mad kvar i sin... det måste väl betyda att hinnes portion är större? Matte sajer att det beror pau att jau "glufsar" i maj maden, men det gör jau ente alls - jau bara skyndar maj litta för att hinna med Immas mad osse... eh, jau menar, jau tänker att god mad ente får förfaras, och om Imma ente orkar all sin mad är jau storsint noug att hjälpa hinne äda upp den. Det är väl snillt auv maj?

Nåjam, dagen haur varit bra och vi haur fått ta emot många goda nyheter. Till exempel haur tvau småttingar ryckt in för och ta tass om Frasses matte sidan han vandrade över Regnbågsbron, och det tycker vi är möe duktigt av tvau såna små. Välkomna i gänget, Simba och Tasse!

Sidan har Wikki rapporterat att Göteborgs Katthjälp vunnit processen mod Länstyrelsen i Västra Götalands län om bl.a. TNR-metodens vara eller icke vara och det tycker vi är jamarbra! Ni kan hitta hela domen i ena länk i Wikkis rapport, om ni vill läsa den själva.

Sist, men inte minst, kan jau berätta att både matte och gammelmatte mår bättre nu när de ente haur så möe att göra med allt möjligt. Jau tror att matte haft det alldeles för tungt alldeles för länge, om ni förstår hur jau jamar... hun vill liksom ente svika någon, så hun ställer opp alldeles för möe och klarar ente riktigt att saja naj fast hun borde. Men Imma har jamtalsterapi med hinne nu, så ni behöver ente vau oroliga.

3 kommentarer:

 1. Det ÄR väldigt snällt av dig, Philemon, att uppofra dig och äta upp även Immas mat om hon nu skulle lämna nåt. *fniss*
  Visst är det jätteroligt att Gunila har två nya små som tar tass om henne efter Frasse.
  Han finns ju i våra hjärtan för alltid och han ler säkert i sin himmel och håller sin tass över de små och sin matte.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Först måste jag ju säga att du är väldigt snäll som skyndar på ditt eget ätande bara för att hjälpa Imma. Som vanligt förstår inte tvåbeningar såna uppoffringar. Sen är vi också jamarglada för att Göteborgs Katthjälp äntligen fått lite medvind gentemot en tjurig länsstyrelse. Göteborgs Katthjälp är föregångare i Sverige när det gäller TNR och gör ett otroligt jobb. All heder åt dem!

  SvaraRadera
 3. Åh, förlåt oss finaste ni, vi har inte sett ert välkomstinlägg förrän nu! Vi tackar så jamarmycket för alla snälla jam och hoppas att vi tillsammans med alla andra kära bloggvänner kan vara till lite tröst och stöd i er stora sorg. Finaste Imma, nu tassar hon omkring i Regnbågslandet tillsammans med Frasse och alla andra vänner som gått bort <3
  Många tröstande kramar och tassklappar <3

  SvaraRadera