Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 16 november 2013

Imma

Nej, vet ni vad - nu har jag plötsligt fått TVÅ tekniska prylar att hålla reda på! *suckar djupt* För en tid sedan fick matte en "ny" mobil i present och den kan ta bilder... så hon har tagit en del bilder med den bara för att prova hur det går till, och sedan har bilderna legat inuti telefonen och varit oåtkomliga för allt och alla. Till idag. För idag har mattarna hälsat på hemma hos Max' och Måns' husse, och han gav matte en sladdetti som kopplar ihop mobilen med datorn - så plötsligt kunde matte tanka in bilderna i datorn och titta på dem. Och det innebär att hon kommer att börja använda den där mobilen som kamera... vilket i sin tur innebär att jag måste hålla koll både på den och på den vanliga kameran för att se vad hon tar för bilder. Extra jobb för mig, alltså! Som om jag inte har nog som det är... *suckar igen*

Nåjam, besöket hos Max och Måns var bra för mattarna, för de var väldigt glada när de kom hem och pratade om hur trevligt de haft och hur gott kaffe grabbarnas husse kokar. Belle och matte surrade också om en spännande skog som de besökte och där det fanns svampar som de aldrig hade nosat på (hm, undrar om även matte nosade på dem eller om bara Belle gjorde det?) förut... och om en häst som Belle var stolt över att inte vara rädd för, eller hur det nu var. Så den där skogen vill de åka tillbaka till fler gånger... jag undrar om det också innebär att Max' och Måns' husse måste hålla dem med kaffe varenda gång?

Hur som jam, lovade jag matte att jama till Trasslas matte att de nu har lämnat hennes bok till Max' och Måns' husse, så den är bara att hämta när det passar bra. Tack, tack för lånet, hälsar mattarna!

7 kommentarer:

 1. Margareta Pennebrink16 november 2013 kl. 20:27

  Men vad trevligt att hälsa på husse, fick Belle träffa Max och Måns, eller var dom ute på patrullering

  SvaraRadera
 2. Nej, tjejer, Belle fick stanna i bilen... och det var nog till ömsesidig belåtenhet, för hon är livrädd för stora, tuffa kattkillar!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Jobbigt det där med tekniska prylar som kan ta en massa kort.
  Var nog tur att Belle satt kvar i bilen :)

  SvaraRadera
 4. *voff*
  -Vi var allt i närheten idag...och det var nära att vi åkt förbi hos Max och Måns...!
  Husse, matte och jag gick en promenad runt dödisgropen Lidetorpsmon sent på eftermiddagen. Hade inte matte varit så förvoffat hungrig, hade vi svängt förbi Max och Måns hus :)
  ...det är så trevligt med skog....jag behöver inte ha mina tvåbeningar kopplade då...
  *vift vift vift*
  Trasslavovven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Trassla! När jag jamade om Lidetorpsmon för matte satte hon nästan teet i halsen, för hon hade varit på väg att svänga in där för att rasta Belle...men så sa gammelmatte att hon längtade efter kaffe, så de fortsatte direkt till Max och Måns. Så matte bestämde sig för att ta med Belle till Lidetorpsmon en annan dag... tänk om ni hade träffats!

   Kurr från Imma, abbemissa.

   Radera
  2. *fnissvoff, fnissvoff, fnissvoff*
   -Så det kan bli!
   *vift vift vift*

   Trassla

   Radera