Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 4 november 2013

Philemon

Jam, det är jau igen - Imma har ente tid att blogga, jamar hun, så jau får ta tass om detta ett tag till. Å andra sidan kan det väl knappast bli möe bättre än med ena skauning vid tangenterna?

Saken är den, att matte haur fått ett vrenöst utbrott... eh, ett nevröst... naj, vad var det nu igen? Ett nerövst... asch, hun har brytit auv saj narverna och måste vila. Och då måste förstås Imma ta tass om hinne möe mer än vanligt så att matte ente går auv pau ännu flera ställen. Om jau förstod det hela rätt nu. Och under tiden får vi andra klosterkatter sköta om resten auv jobbet här himma... för hunden kan en ju ente lita på, hun gör varken till eller från... hm, nu protesterar Imma jameligen här bakom maj och jamar att Belle "minsjam gör sitt genom att ta matte med saj på långa promenader ute i skougen varje dag, och det mår matte bra auv". Jam, det han väl hinda! Men jau gillar ente att matte går ut - jau vill ha hinne här hos maj! Så jau är ente alls glad i de där promenaderna, faktiskt. Jau tror kattsonligen att matte skulle må MÖE BÄTTRE om hun satt och gosade med maj hela tiden, så det så. Och madade maj. Och gav maj godis. Det måste väl vara det bästa en matte kan tänka saj?!?

Nu väntar vi allihopa med spinning pau hur det blidde med tasseriet som Jenny och Majsan är med i denne gången... det är nästan så att man biter saj på klorna av iver...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar