Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 14 november 2013

Imma

Matte tar så många bilder med kameran att man nästan inte hinner gå igenom allihopa i lugn och ro... men nu har jag botaniserat lite bland de senaste och hittat bilder jag vill visa er - några för att de är roliga och några för att de är fina.

Som den här, t.ex. När matte donar med sådant som man blir svettig och smutsig av, har hon gamla avlagda kläder på sig. Tröjan på denna bild har fler hål än tyg, tror jag... men hon älskar den och bär den gärna... och Philemon tyckte visst också att det var praktiskt med strategiskt placerade hål i mattes kläder:

Så ett drama fyllt med spänning - Majsan har lagt beslag på Philemons favoritplats ovan-på datorn! Hur skall det gå? Bara Skaparkatten (i mitten) ler lugnt...

Desto större lugn är det i den här bilden, där Rafael och Jenny sussar gott intill varandra vid det varma elementet:

Sixten går inte att fotografera sovande, för han vaknar alltid av att matte kommer i när-heten och sätter sig upp. Så det fick bli en sittande Sixten på bilden istället:

Och apropå vakenbilder bara måste jag få visar er den här - ni kanske förstår varför matte kallar Rafael för sitt salongslejon?

1 kommentar: