Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 31 augusti 2014

Jenny

Äsch, så där värst upphetsande var ju inte det där Internet-mötet som vi var med på idag, precis... i alla fall inte som Sixten, Rafael och jag hade trott. Vi hade ju laddat upp med varsin hög dentisar och hade färgglada hattar och vimplar i olika färger, för vi trodde ju att tvåbeningarna skulle fajtas lite om de olika posterna som valen på mötet skulle gälla - dentisarna skulle vi ha för att satsa på olika favoriter, om ni undrar. Men när vi satt kring matte vid datorn idag på eftermiddagen hände liksom... ingenting! Tvåbeningarna pratade och pratade, men de sa ingenting om katter och de blev inte ens osams med varandra, än mindre började de att slåss... vilken miss! *suckar besviket*

Majsan grumsade på oss och sa att vi var tanklösa ungdomar som inte förstod oss på allvarliga saker, och matte bad oss flera gånger att vara lite tystare eftersom hon inte alltid hörde vad tvåbeningarna på skärmen sa... så det slutade med att killarna och jag satte oss i soffan istället och spelade tji och tre om dentisarna. Vår egen variant, förstås! Under tiden satt Majsan och matte och Belle kvar vid datorn och röstade och hade sig, medan Philemon låg och sov i fönstret där solen sken som varmast. Politik intresserar honom inte, jamar han.

Till nästa sådant där möte skall jag be att matte kattionerar om att kandidaterna skall göra upp genom fajter istället - det vore mycket roligare!

2 kommentarer:

  1. Fast - tassen på hjärtat Jenny - är det inte ganska bra att tvåbeningarna inte fajtas? Du är ju själv en fridsam katt, för det mesta i alla fall?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, bloggis, det förstår du väl att vi bara skojade? *fnittrar* Fast nog hade det varit liiiite roligt om de hade fajtats... jam menar, det var ju därför det var möte, eftersom de två som kattiderade förra mötet inte kunde samsas. Nåjam, nu har DS en ordförande som visst inte är intresserad av att fajtas, enligt matte... och det är kanske bra, precis som du säger. Tass på dig, hedersbloggis!

      Radera