Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 9 januari 2015

Majsan

Att matte härmar oss katter är både smickrande och lite irriterande. Jam tycker att hon gör klokt i att prioritera rätt, alltså att framför allt ägna sig åt att äta när hon är hungrig och sova när hon är trött, och givetvis uppskattar vi allihopa att hon håller huset varmt och sköter om våra sandlådor. Men när hon bytte ut bakgrundsbilden i sin blogg till en med stjärnhimmel, väldigt lik den vi har här i vår egen blogg, tyckte jam nog att hon gick lite för långt. Kunde hon inte haft mer fantasi än så? Nåjam, hon mår inte bra just nu så hon kan kanske inte tänka vettigt... faktum är att båda mattarna är vissna, så livet står rätt så still här hemma i klostret. Gammelmatte ligger i sängen just nu, efter att ha anklagat mig för att ha hällt ut vatten över fjärrkontrollen till TV:n... *fnyser*... jam skulle ju bara dricka lite ur hennes vattenglas, och det är väl inte mitt fel att det välte?!? Och matte har sagt att så fort hon har eldat varmt i huset tänker hon också krypa i säng. Hon påstår att hon är jamarförkyld och har ont överallt i kroppen... hm, det är allt tur för tvåbeningarna att jam själv mår bra och ser till allting!

6 kommentarer:

 1. Ja, det är en stor lycka att du finns och tar så väl tass om dina mattar, Majsan. Vi håller tassar och tummar att matte snart blir bättre!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni snart kryar på er.
  Nospuss från Molly

  SvaraRadera
 3. Vi hoppas också att Matte å Gammelmatte snart kryar på sig! Tydligen är många förkylda just nu.
  Bra att du, Majsan, håller en vakande tass över alla där hemma.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Oj,oj. hoppas mattarna kryar på sig, ni får turas om med spinnhealing.Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Tur att det finns nån som är redig och kan ta hand om ruljangsen därhemma! Såklart, att det är en katt som är den rediga! Nospuffar och kramar till er alla! Det kommer snart en ny vår och då är nog allt bra igen! Mjau /Totte med familj

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera