Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 15 december 2015

Majsan

Jahajam, då har man träffat den där Olle igen. Och han förnekade sig inte utan lyfte upp mig, bar mig direkt till vågen och påstod att jam hade gått upp ett halvt kilo! *fnyser* Men ni vet ju vad jam brukar säga, att en katt aldrig är för tjock om hon ryms i sin päls... och jam kan intyga att jam ryms alldeles utmärkt i min fina päls. Men tror någon att han - eller någon tvåbening, för den delen - begrep något så enkelt? Naturligtvis inte! Istället fortsatte han att förnedra mig genom att raka mig på högertassen, på precis samma ställe som förut... *suckar*... jam får liksjam aldrig en ärlig chans att låta pälsen växa ut snyggt på den tassen!... och sticka mig för att suga ut blod till det där provet matte tjatar om. Jam önskar att de där tvåbeningarna kunde uppfinna ett bättre sätt att få reda på vad de vill än att suga blod ur en stackars katt stup i kvarten, det önskar jam verkligen.

Hursomjam var proverna bra, min bukspottskörtel mår inte toppen men tillräckligt bra för att inte störa en katts vanliga liv, om jam jamar så. Och jam gillar mina torrisar, så jam har ingenting emot att jam nu skall få samma sort som blötmat! Däremot vet jam inte vad jam skall jama om mattes förslag att köpa en matskål med farthinder i åt mig... kan någon begripa vad hon menar med det?!?

Jam är INTE tjock!

5 kommentarer:

 1. Näää, det ÄR du inte, bara lite fluffig! Så-det-så!!!

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 2. Nej Majsan, du är bara rund och god och mysig! En katt i sin bästa form helt enkelt!

  SvaraRadera
 3. Nä ä - du är INTE tjock, du är söööööt! å den där Olle kan ju ta och banta själv om han nu tycker det är så skojsigt, hihihi....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjaaaaa... nu är ju Olle väldigt smal redan... rentav lite tanig, tycker jam. Han skulle behöva lite mer kaloririkt foder ett tag!

   Kurr från Majsan, som nosrodnar åt berömmet.

   Radera
 4. Billigt farthinder tiil matskål är att använda en tom äggkartong. Håller med dig Majsan. Är pälsen lagom är vikten bra☺

  SvaraRadera