Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 30 december 2015

Robin

Idag satt jam gömd i närheten när mattarna diskuterade nyårsaftonen. Plötsligt hörde jam dem säga att de kanske inte tänker stanna uppe till tolvslaget, eftersom de är trötta och behöver sova... och det gav mig en JAMARFIN idé, som jam genast skuttade bort till abbemissan för att jama om. Jam var lite rädd att hon skulle tycka att det var oklostrigt, men till min stora glädje jamade hon att min idé var just jamarfin - så nu är det bestämt.

VI BJUDER IN ALLA KATTVÄNNER ÖVERALLT TILL NYÅRSPARTY HÄR I KLOSTRET PÅ NYÅRSNATTEN! Era mattar och hussar lär inte märka att ni slinker iväg till kattikoptrar och limosiner, så ta med er bästaste partyhumöret och kom hit medan tvåbeningarna festar eller sover, vad de nu behagar. ALLA KATTER ÄR VÄLKOMNA - ÄVEN HUNDAR OM DE VISAR OSS KATTER TILLBÖRLIG RESPEKT!

Här skall festas!

7 kommentarer:

 1. JAg ska försöka samla ihop så många som möjligt från Södertälje Katthem och komma. Vi har några som inte mår så bra, så de för stanna hemma i lugn och ro och kurera sig. Men vi andra kommer! /Miranda

  SvaraRadera
 2. Vi kommer så klart! Ska bli så kul att träffa er alla! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Självklart kommer vi! Här är det sånt skjutande på nyår så det skall bli skönt att slippa, jag blir alltid så rädd att jag nästan tappar pälsen. Vi börjar genast putsa partypälsarna.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här behöver varken hundar eller katter vara rädda för fyrverkerier och smällare - vi bor på landet, och det är långt till närmaste ställe där de skickar upp raketer, bra va'?!?

   Radera
  2. Åh vad härligt att höra! Vi tycker så synd om skällisar och andra djur som måste gå ut för på många ställen här i stan är det jätteproblem med att ungdomar slänger både smällare och raketer efter både djur och människor och sen står och skrattar när dem blir rädda *morrhårsdarr*
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Party?
  Jag har aldrig varit på ett party!
  Finns det godis?
  Kommer ni alla vara snälla mot en liten skyggis?
  Finns det partybollar också och sånt där roligt att leka med?
  Då kanske jag kommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du skall komma, Mimmi! Här finns både mat i överflöd, gottisar, leksaker och massor av förståelse! I klostret bor också två skyggisar - Rafael och Sixten - som vet hur du känner dig. Välkommen!

   Radera