Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 1 januari 2016

Matte

GOTT NYTT ÅR 2016!

Om det skall bli något bloggande här på denna årets första dag, får jag nog göra det själv... för djuren ligger utslagna och sover lite varstans i huset. Vilket inte är att undra på! Gammelmatte berättade för mig i morse att hon inte hade kunnat sova förrän framåt morgonkvisten, eftersom katternas fest hade varit så högljudd och röjig - så jag antar att gästerna (och klosterkatterna själva) haft ett sjudundrandes partaj här i huset medan vi tvåbeningar försökte sova. Ja, jag sov faktiskt rätt gott och vaknade inte ens när rexarna och Belle kröp in under täcket... men, som sagt, gammelmatte som är mer lättväckt har inte fått någon skönhetssömn denna natt, precis. Så hon sov under förmiddagen idag istället... och det gjorde, som jag antydde här ovan, alla djuren också. Titta bara!

Här ligger Belle, Robin och Philemon (under pläden)

Sixten och Majsan får ont i pälsen av blixten, jamar de

Rafael låter sig inte störas av mattes kamera

Hoppas att alla gästerna kom hem ordentligt? Jag har tittat runt här hemma och hittar bara de djur som skall vara här, så jag utgår från att kattikoptrar och limosiner har skjutsat hem alla.

3 kommentarer:

 1. Det var en härlig fest så vi är lite slitna idag! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Härlig fest!
  Tack alla ni som hjälpte till att fira min 14-årsdag!!!

  Nosgos
  Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det var ju TUR att du jamade om din födelsedag, så att vi inte missade den! Nu fick du en rätt rejäl spontanfest, inte sant? *fnissar* GRATTIS IGEN!

   Radera