Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 11 januari 2016

Klosterkatterna

Vår käre vän, prinsessan Linnsens make Frank Kattsvans, har under söndagskvällen tassat över Regnbågsbron sedan hans njurar slutade fungera. Det är sorgligt att mista en vän, men vi vet hur ont Frank hade av sina artroser (det var därför han simtränade förra vintern) och därför tröstar vi oss med att han nu kan springa fritt över de gröna ängderna på andra sidan bron, äta vad han vill utan att må dåligt och jama med alla vännerna där borta. Ha det så bra, Frank, så ses vi när vi själva kommer till andra sidan!

Nu koncentrerar vi oss allihop på att skicka tröstande och stärkande spinnhealing till matte Karin och lillhusse Emil, som sörjer djupt att de mist en jamarfin kisse, och till prinsessan Linnsen, som nu är änka, och för Mini, som tyckte att Frank var tryggheten i en stor och läskig värld. Ta väl tass om er, vänner, och vet att vi tänker på er!

2 kommentarer:

  1. Tack snälla klosterfamiljen! Det känns skönt att veta att ens vänner tänker på en när allt är svårt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi finns här för dig, Mini och era tvåbeningar, så klart! Hoppas att du känner att vi skickar massor av spinnhealing till dig? *tröstbuffar*

      Radera