Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 5 januari 2016

Majsan

Kurraaaa, vi har fått en ny kattong! Mattarna fick fel på TV:n för någon vecka sedan, och sedan matte hade pratat i telefon med en person som kallade sig Support... och pratat... och pratat... bestämdes det att vi skulle få en ny låda till TV:n för att få igång den igen. Sedan dess har särskilt gammelmatte väntat otåligt på att den där lådan skulle komma i posten - och idag kom den, så matte fick åka till ICA i Gullspång och hämta ut den.

Väl hemma igen packade matte upp en fin kattong och tog ut allting så att vi kunde få själva kattongen. Den är ju det bästa! *kurrar* Sedan plockade matte upp alla sakerna som legat inuti och utbrast: "Men SÅ LITEN den är!" varpå gammelmatte började att skratta. Vi katter förstod förstås ingenting.

Det mattarna ville åt var den där svarta saken, som de kallar "digitalbox"

Matte började stöka till i hela vardagsrummet - dra fram TV:n på golvet och vrida på den, ta loss sladdar och sätta dit andra sladdar... och rätt som det var, tjöt gammelmatte lyckligt: "Den fungerar!" Då hade vi plötsligt bild på TV:n igen, och jag svär att det inte tog mer än en minut innan gammelmatte hade flippat fram ett av sina favoritprogram - det där en massa fula båtar fiskar krabbor i vågor högre än båten. Matte var också nöjd och plockade ihop allt skräp, ställde tillbaka TV:n på rätt plats och städade upp i rummet.

Jam kollar att TV:n står som den skall igen

Men, som jamat, det bästaste med alltsammans var förstås KATTONGEN! Vem kan motstå en riktigt bra kattong?!?

Man kan aldrig få för många kattonger...

Åh, ni kanske undrar om bråten som står till höger om TV:n? Det är saker vi skall skicka till "vårt" djurhems loppis. Allting är kattifierat och klart, så de skall säkert dra in mycket pengar till de hemlösa djuren! *spinner*

2 kommentarer:

  1. Så skönt för er att TVn fungerar igen... Vi har ingen, bara datorn (just nu i alla fall), som gör tjänst som "bio" i alla former för tidningar, nyheter och underhållning.
    Ha det så skojsigt med kattongen!

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det funkar, kattongerna är alltid bäst! Nosbuffar

    SvaraRadera