Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 4 augusti 2017

Matte igen

Jag har insett att jag har uttryckt mig luddigt i de här funderingarna kring ny katt i reviret - det är inte så att jag (eller gammelmatte, för den delen) vill utöka gruppen för att vi vill det, om ni förstår vad vi menar, utan vi har blivit tillfrågade om vi kan ta emot en skygg honkatt som inte går att placera och som behöver hemmiljö för att utvecklas. Tyvärr kommer vi med största sannolikhet att säga nej, eftersom vi inte vet hur mammas rehabilitering ser ut och en skyggis i lägenheten kan bli stressad av alla handikapphjälpmedel. Hemtjänsten känner våra katter och Belle, men de är inte beredda på att behöva hålla ögonen öppna efter en främmande katt... och nu i morgon får vi hem en lyft, en ganska stor maskin som tar mycket plats och som behöver svängrum. Den skall vi sedan ha till mamma kan stå på sina ben (protesen och högerbenet) igen - och hur lång tid det tar vet vi som sagt inte.

En god vän som jag talade med i telefon idag berättade att flera har gjort kommentarer kring de här blogginläggen på FB... men snälla ni, jag är aldrig inne och läser på FB, så om ni vill kommentera det katterna eller jag bloggar om här ber jag er att använda kommentarsfältet här i bloggen. Okej?

1 kommentar:

  1. Ni är fankattiska och har så stora hjärtan. Förstår att det är ett stort och svårt beslut.Ni gör säkert rätt som väntar lite. Nosbuffar

    SvaraRadera