Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 3 februari 2012

Rafael

"Idag är det du som ska jama i bloggen" sa Imma till mig. För det var jag som tävlade i Wikkis tasseri den här gången och tänk, JAG VANN! Det trodde jag aldrig nånsin skulle kunna hända. Jag jamar, jag är ju bara en gammal hemlösing från Skranta i Karlskoga som råkade gå i en fälla med god mat och hamnade här i klostret av en slump... eller kan det verkligen vara så häftigt att Skaparkatten ordnade alltsammans?!? För lilla mig?

JAAAAA! JAG VANN!


Nu är jag så jamarglad att jag inte vet till mig, jag liksom bara snurrar runt och tänker på paketet som ska komma och på att kolonikatterna i Fjärdhundra får komma in i värmen och få mat i magen och bli omtasstagna så där som jag blev den där gången... det är så kallt ute nu att matte måste elda hela dagarna, och vi tänker på alla katter som måste vara ute i det vita och kylan bara för att dumma människor inte tar tass om dem... *ryser*

Men tänk ändå att JAG VANN! JAG! Gammelmatte, kan du läsa det här där du är just nu? Vet du om att jag vann tasseriet?!?

16 kommentarer:

 1. Grattis! Åh så roligt att just du vann! Fin bild på dig också! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. GRATTIS Rafael! Bra gissat!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jamarmycket! Vet ni hur jag gjorde? Jag räknade böckerna i mattes bokhylla... alltså, kattböckerna... och så tänkte jag att Wikkis matte har nog lika många böcker som matte har *fniss*.

   Tass från Rafael, överlycklig vinnare.

   Radera
 3. GRATTIS Rafael! Kul, att det var du, som vann! Det är du verkligen värd!
  Jamarfin bild på dig, goding!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, tack, tycker ni det? Det är min allra gladaste, för jag är jamarglad idag!

   Tass från Rafael.

   Radera
 4. Jamarstort grattis till dig kompis! *klappar tassarna*
  Du förtjänar verkligen vinsten, med tanke på det du gått igenom. Tror Skaparkatten hade en tass med i det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, tror du det? De andra katterna jamar samma sak här, att det var Skaparkatten som fixade det där med fällan och att jag fick komma hit. Men vet du en sak, Sippo - jag har en överraskning åt dig! Tänker inte jama vad det är, men du skall få se...

   Tass från Rafael.

   Radera
 5. Åhhh GRATTIS! Så himla skojsigt att du vann! *klappar tassarna*

  SvaraRadera
 6. STORT grattis Rafael!

  Du är värd att vinna efter ditt tidigare liv! ♥

  SvaraRadera
 7. Kattulerar till vinsten! Du ser såååå glad ut :)
  /Fjutten

  SvaraRadera
 8. Åh grattis! Och vilken fantastiskt fin bild på dig. Den borde förstoras och sättas upp på väggen i en fin ram. Nosbuffar från Tiger, Nova och Sudden

  SvaraRadera
 9. Kungsörsligan4 februari 2012 12:38

  Grattis Rafael..Du är värd den här vinsten.

  nospussar från Milou och Pontus

  SvaraRadera
 10. Å min lille Rafael, så glad jag är över att du vann! Tänk att min lilla nosgosige pojke var den som gissade så bra i tasseriet. Det ska vi verkligen fira när jag kommer hem. Kanske kan det bli vitfisk!!! - det blir säkert jättemysigt.

  Jag saknar er allesammans, men hos Mary hade jag ju två söta katter till tröst - Lovis och Tiger hette de - och här hos Vendela har jag ju Tufsi och Tott, fast det är bara Tott som varit och hälsat på mig ännu, men jag tror nog att när jag varit här lite längre så kommer även Tufsi fram och hälsar.

  Jag har det så bra och mitt socker ligger fint, så ni behöver inte vara oroliga för mig, men det är roligt om ni tänker på mig lite. Jag tänker mycket på er allesammans.

  Kram från gammelmatte i exil (hi-hi)

  SvaraRadera
 11. Rafael, du var verkligen värd att vinna Wikkis tävling. Tänk att komma från en loser-tillvaro till att bli en riktig vinnarkatt på alla sätt! Så skulle alla hemlösa katter få det.

  SvaraRadera