Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 21 augusti 2014

Majsan

O, jam hoppas att ni inte har varit oroliga för oss?!? För en och en halv vecka sedan slutade vårt bredband att fungera, och sedan har matte inte haft möjlighet att ordna så att vi kunde komma online igen förrän igår, tyvärr... så här har vi suttit och väntat, kan ni tro! Och inte vetat att Samie har fått ett nytt för-alltid-hem och att en stilig herre som heter Micke har börjat blogga åt Södertälje katthem efter honom... eller att stackars Bianca inte överlevde sin sjukdom, vilket gjorde oss väldigt ledsna att höra igår.. eller att Wikkis och Novas Stora Mattes mamma är sjuk, vilket vi alla blev förskräckta över. Det är inte bra för oss klosterkatter att inte ha tillgång till Internet, för vi behöver veta vad som händer för att kunna knäppa tassarna för dem som behöver oss!

Nå, nu lovade matte mig att allt skall fungera och det löftet skall jam minsjam se till att hon håller också. Liksom hon har lovat att inte ta med sig gammelmatte och resa ifrån oss som hon gjorde nu i helgen som varit. Jam vet, jam vet, de skulle på bröllop och sådant händer ju inte ofta... men var de verkligen tvungna att vara borta i tre hela dagar?!? Förresten kan jag skvallra för er att en av de första tvåbeningarna som mattarna sprang på när de kom till det där bröllopet var kryddkatternas matte! Och matte säger att hon var jamarstilig i sin klänning! En annan som tydligen varit på samma fest var en av Belles originalmattes kompisar... matte säger att det blir korskopplingar i huvudet på henne när sådana där saker händer, därför att hon är van vid att träffa kattvänner i kattsammanhang och hundvänner i hundsammanhang och andra vänner i andra sammanhang. Hm, hon har med andra ord inte ett särskilt "rörligt intellekt" som vi katter... *fnissar*... men det var ju å andra sidan ingen större nyhet!

Tillagt av matte: Jag har faktiskt inte lovat - för det kan jag inte! - att inte ta med mig gammelmatte och resa ifrån klosterkatterna för att gå på bröllop... i början av september skall vi nämligen göra just precis detta, eftersom vi är inbjudna till Sigge Svamphunds bröllop! Men det vet Majsan egentligen om, hon har bara inte tänkt på det just nu. Och jag lovar att det inte går någon som helst nöd på en enda liten misse här i huset - om den risken fanns, skulle jag aldrig åka någonstans!

2 kommentarer:

  1. KURRA KURRA för att ni fått ordning på Internätet och att mattarna kommit hem från Bröllopet och att dom hade det kuligt :)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Matte säger att det var roligt att träffa på er och ni var stiliga som bara den, hon har ju aldrig varit med på några kattträffar. Tänk vad liten världen är egentligen.

    Basco

    SvaraRadera