Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 4 april 2015

Majsan

Idag skall jag inte tassa länge i bloggen... för det är påskafton och matte bjuder på så mycket gottigt att vi liksjam har tankarna på annat håll, om ni förstår hur jag jamar.

Hoppas att alla mår bra? Det gör vi, och till vår stora glädje verkar gammelmatte också må bra - fast ni skulle se hur hennes arm ser ut, med ett jättestort plåster över nästan hela underarmen och blåmärken stora som katter! På tisdag skall hon tydligen få armen undersökt av någon som jam tror hette Dialyssköterska och matte säger att hon inte får glömma att ta med kameran... hm, finns det inte trevligare saker att ta bilder på? Det skulle inte förvåna mig om hon lägger upp bilderna i sin blogg sedan! Hon är lite konstig, vår matte... men det vet ni ju redan.

Med den lilla räkan går det tydligen rätt bra, vad jam har förstått. Ibland om nätterna hör vi genom mellandörren hur han och Philemon grälar med varandra... men det verkar inte vara på allvar, och matte är inte orolig. Frågan vi husisar ställer oss är bara: när får VI träffa honom?!?

1 kommentar:

  1. Hoppas ni hade en trevlig Påskafton med mycket gottis och gos !

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera