Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 6 april 2015

Majsan

Jahajam, då har man träffat den nye, då. Och jam vet inte riktigt vad jag skall tycka... han hade nämligen inte tid att hälsa ordentligt, utan for omkring i vår del av huset som om han hade ackordslön för det. Om man satt i närheten nosade han jamarsnabbt på en och fortsatte sedan förbi... puh, skall den kallas vuxen?!? Beter sig mer som en kattunge, om ni frågar mig! Det är nästan så att man börjar tycka synd om Philemon... fast han är ju av samma sort, så han förväntar sig väl inget annat.

Nåjam, har ni haft en fin påskhelg? Vi har haft det jamarbra, för mattarna har varit riktigt slöa och inte orkat fara omkring på det där sättet de gör annars. God mat har vi också fått, och jamarmycket gos! Så vi är nöjda med vår påsk, även om det har varit en del blixtrande också... fast matte har visst svårigheter att få ut bilderna ur kameran *fnissar*. Det går tydligen inte på det vanliga sättet, utan hon måste skaffa en sladd för att få den nya kamera och datorn att prata med varandra. Skönt! Det betyder att vi får vara i fred några veckor i alla fall, till hon får sin pension.

3 kommentarer:

 1. Tänk att ni fick träffa Robin, vi tycker att är rätt söt och ni hade ju ingen röd Klosterkatt tidigare!
  Märkligt att varenda grunka ska ha sin speciella sladd för att prata med datorn... Man har ju hur många som helst, snart måste man sätta lappar på dem för att veta vilket snöre hör till vad... SUCK...

  Kram å nospussar

  SvaraRadera
 2. Tror att nykomlingen behöver lite tid att anpassa sig till rutinerna i klostret. Det är så klart mycket att undersöka för honom - sånt som är självklart för er men främmande för honom.

  SvaraRadera
 3. Spinnande med nykomlingen! Klart han är nyfiken, han har ju inte träffat er tidigare! Det blir nog bra ska ni se! visst är det härligt med lugn och massor med gos! Nosbuffar

  SvaraRadera