Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 27 oktober 2016

Robin

Tant... eh, abbemissan Majsan har inte tid att blogga just nu, för hon håller på att läxa upp... eh, jam menar, hon håller på att diskutera en sak med Philemon, så jam har fått i uppdrag att blogga istället. Hoppas ni tycker det är roligt att jam jamar med er en stund? Jam kan ju inte precis buffa på er genom datorn, fast jam är jamarbäst i helaste världen på att buffas, så jam nöjer mig med att vinka med tassen - hej, hej!

Hm, vad var det nu jam skulle jama om? *fundilerar* Åh, jam visst jam, om auktionen! Det är nämligen två stycken vinnare som inte har hört av sig till oss ännu och tant... äsch, abbemissan, är orolig att ni inte har förstått att ni vann så hon vill att jam påminner er lite försiktigt. Så det gör jam nu:

HALLÅ DÄR UTE, KARIN GRANSTRÖM OCH LOTTA RENSFELDT!!!! NI VANN VARSIN BOK SOM LIGGER HÄR OCH VÄNTAR PÅ ATT NI SKALL MEJLA OSS ERA ADRESSER SÅ ATT MATTE KAN POSTA DEM! SNÄLLA RARA, HÖR AV ER TILL srcarina@telia.com OCH BERÄTTA VAR NI BOR!

Så där, då var det gjort. Och nu skall jam jama en riktigt bra nyhet till er allihopa: vi skall inte flytta! *myser* Jam vet att mattarna har varit och tittat på ett annat revir, som de ville köpa så att vi allihop skulle få det trångt och eländigt utan kattgård eller trappor eller andra skojsigheter som vi katter tycker om, men Skaparkatten satte ner tassen och stoppade det hela och nu blir vi kvar här i huset. Vad sa du, matte? Tills vidare? Vad betyder det?

Eftersom det är så sällan jam får ha bloggen alldeles för mig själv, passar jam på att lägga ut ett idolporträtt här åt er att beundra. Visst är jam snygg?!?

1 kommentar:

  1. Robin, du är verkligen stilig!! I dag kom boken som vi vann i auktionen, ska be matte läsa den som fredagsmyslitteratur! Buff från Sven & company

    SvaraRadera