Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 9 mars 2014

Majsan har ordet

Idag har det varit ett förfärligt springande här i huset. Det började redan i morse när Hemtjänst kom. Gammelmatte är så glad för att hon kommer för hon sätter på g-matte hennes "stödstrumpor", vad nu detta ska vara bra för. Kanske är det de här som håller henne uppe?
Jam vet inte, men de verkar väldigt viktiga. Sedan kokade Hemtjänst gröt och ägg åt g-matte och sa till henne att ta medusin och insulin och g-matte gjorde som Hemtjänst sa och sedan tittade vi på skidåkare på TVn. Sedan kom matte och berättade att Max å Måns husse skulle komma å hjälpa till med å tömma mattes gamla sovrum. Först så satt dom å pratade en massa och åt och fikade å sedan blev det ett enda spring upp å ner för trappan. När rummet sen va tomt så ordnade han till videon så nu fungerar den. Tänk ändå så snällt av Max å Måns att låna ut sin husse en hel dag!

Nu är jag alldeles trött efter att ha hållit ordning på allt här hemma. Dörren mellan lägenheterna har stått öppen och luckan till kattgården också så alla har sprungit fram och tillbaka - utom Rafael, som låg i soffan och blev gosad med för Max å Måns husse är en baddare på gos! Nu hoppas jag att det blir lugnt och skönt ikväll för vi måste vila ordentligt för i morgon kommer Hemtjänst tillbaka igen.

1 kommentar:

  1. Stackars Majsan! Ingen rast, ingen ro! Xantippa

    SvaraRadera