Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 17 mars 2015

Majsan

Å, så spinnande det här blev då! Kan ni tänka er att flera av våra filmpaket skall resa utomlands?!? Ett skall till Tyskland och ett till Italien... mmmm, i Italien är det nog soligt och varmt nu, tror ni inte? *längtar* Jam undrar just hur länge till vi måste vänta innan matte börjar öppna ut till kattgården...

Och mitt i allt paketerande kom matte springande med en riktigt glad nyhet: gammelmatte kommer hem i morgon! Visserligen har hon bara fått permission från sjukhuset, så hon måste åka tillbaka på måndag... men vi får ha henne hemma i fleraflera dagar i alla fall, och det ser vi fram emot. Inte minst Rafael... han kan knappt vänta! Det blir en lååång natt för oss, och en lååång förmiddag, för matte får inte hämta gammelmatte förrän efter lunch.

Nu förbereder vi oss för årsmötet i föreningen Djurskyddet Kristinehamn, där matte sitter i styrelsen som sekreterare. Det finns många viktiga frågor att prata om, förstås... men den viktigaste är att vårt nya djurhem sakta men säkert växer upp på en fin tomt mitt i sta'n och ändå så lantligt att djuren kommer att ha det jamarbra i sina utegårdar (och inne i huset också, förstås). Matte säger att hon tycker det är jamarspinnande att vara med och skriva lokalhistoria, och att de allihop är så stolta över det nya djurhemmet! Ingen av dem har varit inne i det ännu, för först måste byggjobbarna få göra färdigt sin del av arbetet... men sedan ser matte fram emot att få måla och snickra tillsammans med de andra. Hm, vi kanske inte ser mycket av henne senare i vår?

3 kommentarer:

 1. pengar sätts in imorgon, ursäkta förseningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lugnt, Nisse! Glöm bara inte att mejla din adress så att vi kan skicka dina filmer!

   Kurr från Majsan, abbemissa.

   Radera
 2. Ni ska nog inte räkna med att matte är så närvarande i vår, för det tar sin lilla tid att bygga ett katthem! Men det kommer säkert bli jättefint.

  SvaraRadera